marți, 19 martie, 2024

Cati bani castiga acum pe luna Marian Vanghelie si ce s-a intamplat cu ceasurile sale de 100.000 de euro! Raspunsurile le-a dat in emisiunea ”40 de intrebari cu Denise Rifai” VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Marian Vanghelie a fost suspendat din funcția de primar al sectorului 5 în 2015, atunci când a fost arestat preventiv, acuzat de fapte de corupție. La acel moment, averea sa era subiect nu doar de comentarii în presă, ci și al procurorilor DNA.

În vara acestui an, în calitate de candidat la alegerile locale, Marian Vanghelie a trebuit să-și facă din nou publică averea. Se știe că fostul primar locuiește cu familia sa într-o vilă la Snagov, despre care a spus mereu că este închiriată. În declarația de avere a lui Marian Vanghelie apar însă două apartamente de peste 100 mp, o mașină Mercedes fabricată în 2000, ceasuri de 70.000 de euro și tablouri de 85.000 de euro, dar și un împrumut de 1.700.000 (fără să specifice moneda), unei persoane fizice. Însă la rubrica venituri nu este scris nimic, deși nici economii în bancă nu are.

Marian Vanghelie, despre averea sa ”Eu fac bani și când dorm”

În aceste condiții, toată lumea se întreabă câți bani câștigă Marian Vanghelie. Este întrebarea pe care i-a pus-o și Denise Rifai în emisiunea de la Kanal D.”Eu fac bani și când dorm. Când eu dorm, oamenii muncesc pentru mine, am oameni foarte mulți care mă respectă, care au încredere în mine, și fac bani și când dorm, pur și simplu. Dacă eu vreau într-o zi să dorm până la 4, eu în timpul ăla fac bani”, a spus Marian Vanghelie.

continuarea pe wowbiz.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img