vineri, 19 aprilie, 2024

Cati bani castiga sotia lui Petre Roman! Greu de crezut cati bani aduce in casa Silvia Chifiriuc

Distribuie:

Publicat:

Petre Roman a divortat de mama Oanei si s-a casatorit cu Silvia Chifiriuc, care i-a daruit un baietel. Se pare ca cei doi au o relatie solida si se iubesc in continuare, in ciuda diferentelor financiare pe care le aduce fiecare dintre ei in casa.

In 2012 si 2013, fostul premier al Romaniei nu a trecut nimic in dreptul veniturilor anuale ale sotiei, semn ca activitatea artistica a partenerei sale era nula. Insa, in 2014, cand Petre Roman a completat ca Silvia Chifiriuc a castigat 2.500 de lei intr-un an din „spectacole muzicale-manifestare artistica”. In 2015, veniturile anuale ale cantaretei au fost de 4.000 de lei, pentru ca in ultima declaratie de avere completata de Roman, in 2016, castigurile acesteia sa fie de 6.500 de lei. Asadar, Silvia Chifiriuc a contribuit cu doar 13.000 de lei (aproximativ 2.800 de euro) la bugetul familiei, in 5 ani de zile, scrie Wowbiz.ro.

Pe numele Silviei Chifiriuc erau, potrivit declaratiilor de avere, un teren agricol de 1000 de metri patrati in Constanta, orasul ei natal, si bijuterii, stranse in decursul anilor, in valoare de 2.000 de euro. Petre Roman are o vila in Voluntari, trei masini si tablouri de familie estimate la 20.000 de euro.

Fiul lui Petre Roman, inclinatii spre sport

Micutul Petrus, se pare, ca nu-i va calca pe urme tatalui sau deoarece are inclinatii spre sport!

„Petrus mai si canta. La pian, incearca putin, nu am avut vreme sa ne ocupam mai serios. E inclinat spre sport, fotbal, inot. Face sport acasa cu copiii din cartier de cate ori are timp. E foarte pasionat acum de tot ce inseamna tricouri, incaltaminte cu Messi.”

Petre Roman (71 de ani) si Silvia Chifiriuc (46 de ani) se gandesc sa mai faca un copil. Au un baietel pe nume Petru (9 ani), dar si-ar dori si o fetita. A spus-o chiar Silvia care si-ar dori sa schimbe din nou scutece.

„Petre isi doreste mai mult ca mine un al doilea copilas! Mai vreau inca un copil, daca imi da Dumnezeu, de ce nu? Mi-as dori o fetita, mai ales pentru ca mama mea a vrut foarte mult sa aiba o nepotica. Deocamdata, ne bucuram de baietelul pe care il avem. Suntem mandri ca ii place sa invete. Studiaza la Scoala Franceza si s-a integrat foarte bine, deja este in al patrulea an si vorbeste foarte bine franceza (…) “Nu am avut niciodata probleme cu kilogramele in plus, insa am mare grija de mine: fac sport, sauna, masaj, merg la bazin, urc pe munte”, a marturisit Silvia Chifiruc pentru click.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img