vineri, 29 martie, 2024

Cati bani primesc, de fapt, Vulpita si Viorel pentru a aparea la Acces Direct

Distribuie:

Publicat:

Povestea Vulpitei din Vaslui s-a transformat intr-o adevarata telenovela, astfel ca nu este de mirare faptul ca Acces Direct a fost lider de audienta timp de trei saptamani, dupa cum chiar Mirela Vaida a tinut sa informeze pe toata lumea. Mai mult, moderatoarea de la Antena 1 a postat si un mesaj pe contul ei de Facebook in care marturiseste ca scopul fiecarei emisiuni este acela de a tine publicul in fata televizorului. Deci…cere si ti se va da!

Vulpita a devenit o adevarata vedeta de cand a aparut la emisiunea Acces Direct. Ceea ce la inceput se anunta a fi o simpla poveste de viata a unei tinere care sustinea ca a fost violata de 3 barbati s-a transformat rapid intr-un serial fara sfarsit, cu un scenariu bine gandit de echipa emisiunii Acces Direct. In momentul in care toata lumea si-a dat seama ca Antena 1 profita din plin de naivitatea celor doi soti din Vaslui, in mediul online au aparut diverse critici cu privire la modul in care a inceput sa se desfasoare emisiunea care se lauda ca este lider de audienta de atata timp.

Cazul a ajuns si-n atentia CNA, care nu poate interzice prezenta lor in emisiune, dar acuza postul ca ii pun pe cei doi intr-o postura degradanta si vorbesc despre viol si inselat in plina audienta la care au acces si copiii.

Toata lumea se intreaba daca cei doi primesc bani pentru ca sunt prezenti in emisiunea de la Antena 1, iar sursele huff.ro au aflat ca acestia sunt platiti cu 1500 de lei pe saptamana. La asta se adauga si beneficiile pe care le au din partea emisiunii. Acces direct si Antena 1 le asigura cazare la un hotel, transport in toate locatiile in care ii pun sa faca diverse lucruri si desigur niciun weekend fara vreo plimbare in afara Bucurestiului.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img