vineri, 26 aprilie, 2024

Cati copii are Dan Bittman. Artistul se mandreste cu baietii sai

Distribuie:

Publicat:

Dan Bittman are o carieră de succes, dar și niște copii minunați. Câți copii are Dan Bittman, veți afla din rândurile următoare.

Solistul de la Holograf și fosta sa parteneră, Liliana, au trei copii, cu vârste cuprinse între 13 și 21 de ani.

Câți copii are Dan Bittman

Dan Bittman și Liliana au avut o relație de peste 29 de ani din care au rezultat trei băieți, cu vârste cuprinse între 13 și 21 de ani. Artistul și partenera sa au ținut copiii departe de ochii presei, chiar și atunci când fiul lor cel mare a avut probleme cu legea. Dan Bittman și Liliana, mai au împreună alți doi băieți, în afară de fiul cel mare. Astfel familia artistului este formată din trei feciori: Alexandru Bittman, Mark Nicolas Bittman și Patrick Bittman.

Cântărețul se mândrește cu un fiu de 21 de ani, cu un mezin de doar 13 ani, dar și cu adolescentul de 16 ani. Și bine, și cum așchia nu sare departe de trunchi, să știei că Alex și mezinul îi calcă pe urme tatălui, căci amândoi sunt „prinși” în lumea muzicii, pe când Patrick își dorește să devină un om de afaceri important.

Dan Bittman și mama copiilor săi nu s-au căsătorit niciodată, deși au făcut împreună trei băieți. După o relație de aproape trei decenii, artistul și Liliana au pus capăt relației, iar Dan Bittman se iubește în prezent cu o actriță mult mai tânără decât el.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img