joi, 28 martie, 2024

Cati Simionescu a fost la primul control după operație! Ce spune Adrian Minune despre starea ei de sănătate: „Atunci scapă și de pastile”

Distribuie:

Publicat:

Soția manelistului a trecut printr-o cumpănă în urmă cu ceva timp. Aceasta a fost operată, după ce a suferit un anevrism cerebral.

Familia lui Adrian Minune a trecut prin momente foarte grele și de maximă tensiune. Cati Simionescu, soția manelistului, a suferut în luna august un accident vascular cerebral. Aceasta a fost internată de urgență într-o clinică de top din Turcia, unde a fost operată. A  trecut o lună de la intervenția chirurgicală, iar Cati Simionescu s-a întors în Turcia pentru primul control.

Medicii se arată mulțumiți de modul în care evoluează lucrurile. 

Recent, renumitul manelist a dezvăluit că soția lui mai are de urmat un tratament medicamentos timp de cinci ani și, de asemenea, aceasta va mai trebui să meargă la clinica din Turcia pentru alte controale. 

„S-a rezolvat totul, Cati a fost la control în Turcia, e totul foarte bine. Are pastile pe care trebuie să le ia timp de 5 ani.

Primul control a fost la o lună de la operație, apoi mai are unul la 7 luni, altul la un an și ultimul la 5 ani. Atunci scapă și de pastile”, a declarat Adrian Minune într-o o emisiune TV. 

Continuarea pe wowiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img