luni, 18 martie, 2024

Catinca, fiica Mioarei Roman, în doliu: “L-am pierdut pe tata”

Distribuie:

Publicat:

Catinca, fiica Mioarei Roman, a făcut primele declarații pentru FANATIK, după ce l-a pierdut pe cel care i-a dat viață.

Catinca Zilahy, în doliu. Tatăl ei a încetat din viață

Sora Oanei Roman trece prin clipe dificile după ce tatăl său, Iosif Zilahy, a încetat din viață, în urmă cu doar câteva ore. Catinca a scris un mesaj pe rețelele de socializare unde a anunțat tragicul eveniment.

”L-am pierdut pe tata azi noapte. Am avut o legătură specială și a fost un un om deosebit. Asa doresc sa fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, ramai în sufletul nostru pentru totdeauna!”, a postat Catinca Zilahy pe facebook.

Catinca, fiica Mioarei Roman, primele declarații după decesul tatălui

Fiica Mioarei Roman, Catinca Zilahy, a făcut primele declarații pentru FANATIK despre decesul tatălui ei.

”Să mă liniștesc un pic. Am niște chestii de rezolvat acum. Mersi pentru înțelegere!”, a spus, sora Oanei Roman. Ulterior, Catinca a menționat că mama ei, Mioara, nu a aflat încă despre moartea primului soț, Iosif Zilahy.

 

Tatăl Catincăi se afla internat în spital de câteva săptămâni

Iosif Zilahy se afla internat în spital de câteva săptămâni. Chiar Oana Roman a dezvăluit, în exclusivitate, pentru FANATIK, că sora ei, Catinca Zilahy, nu se află în ce mai bună perioadă a existenței ei, deoarece atât mama ei, Mioara Roman, cât și tatăl, Iosif Zilahy, sunt internați în spital.

”Se ocupă și soră mea, dar are și ea probleme. Nici tatăl ei nu se simte foarte bine și trebuie să ne împărțim, nu avem ce face. Pentru ea (n.r. Catinca) este și mai greu, pentru că ea are probleme și cu taică-su și cu maică-sa. Nu este simplu”, a declarat Oana Roman, pentru FANATIK.

Cine a fost tatăl Catincăi, bărbatul din prima căsătorie a Mioarei Roman

Catinca Roman (55 de ani) este fiica din primul mariaj al Mioarei Roman, pe vremea aceea Mioara Georgescu (82 de ani). Tatăl vedetei, Iosif Zilahy (90 de ani), a fost sportiv și antrenor de scrimă.

În anul 1968, după 12 ani de mariaj, Mioara și Iosif s-au separate. Fiica lor, Catinca Zilahy avea doar 7 luni. Deși pentru publicul larg ea a fost recunoscută cu numele de Catinca Roman, în acte mereu a fost Zilahy, așa cum se numea cel care i-a dat viață.

Prima lor întâlnire a fost când Iosif Zilahy avea 27 de ani, iar Mioara Georgescu avea doar 19 ani.
”M-a cucerit cu frumusețea ei. Aveam 27 de ani când ne-am cunoscut la sala de scrimă. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă”, spunea Iosif Zilahy în trecut.

Catinca Roman, alături de tatăl ei, chiar dacă trăia în casa lui Petre Roman

Deși avea doar 7 luni la separarea părinților și timp de ani de zile a fost crescută de Petre Roman, Catinca Zilahy a fost mereu apropiată de cel care i-a dat viață. În 2017, fiica Mioarei Roman, prezentă într-o emisiune cu tatăl ei, povestea ce a moștenit și învățat de la fostul sportiv. Catinca spunea că are de la tatăl ei genele bune, temperamentul calm, educația și anumite principii de viață.

De asemenea, puncta că are de învățat de la el în fiecare zi, deoarece, spunea ea, era un om extrem de informat și se putea discuta cu el despre tot felul de subiecte. De la modă, sport, la știri și istorie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img