marți, 16 aprilie, 2024

Caz grav în raionul Hîncești din Republica Moldova. Un bărbat și-a împușcat iubita, după care s-a sinucis

Distribuie:

Publicat:

În jurul orei 01:16, polițiștii Inspectoratului de Poliție din Hîncești au fost sesizați de o persoană, precum că la domiciliul său a auzit o împușcătură asemănătoare cu cea de la arma de vănătoare. În urma măsurilor de investigare s-a stabilit că, o oră mai devreme, la domiciliul apelantului a venit un bărbat de 28 ani, acesta fiind prietenul fiicei sale, ulterior s-ar fi iscat un conflict spontan, între tânăr și stăpânii casei.

Bărbatul de 28 ani i-ar fi amenințat pe toți cu moartea, după care proprietarul casei, în vârstă de 53 ani, a fugit din locuință, iar în urma lui a auzit mai multe împușcături din armă. De către angajații poliției în urma cercetării prealabile, în locuință s-au depistat două cadavre- al tinerei de 23 ani (fiica apelantului)care a fost împușcată și al tânărului de 28 ani, care s-a sinucis prin împușcare.

Bărbatul de 28 ani deținea arma legal. Tinerii erau în relație de prietenie și urmau să se căsătorească. Anterior în vizorul poliției nu au fost, de către APL ambii sunt caracterizați pozitiv. C

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img