joi, 28 martie, 2024

Caz HALUCINANT! O comuna are atat de multe PISCINE, incat localnicii au ramas FARA APA

Distribuie:

Publicat:

In ultima vreme, in comuna Vanatori, s-au construit foarte multe case cu piscina, iar acest lucru a dezechilibrat nivelul de apa folosit de oameni.

Oficialii au intrerupt alimentarea cu apa potabila in comuna galateana, deoarece piscinele consumau foarte multa apa din reteaua centralizata.

„Debitul necesar la Vanatori este unul incredibil de mare, nu am putut sa cred ca lumea poate consuma atata apa.

Necesarul de apa este un metru cub pe zi de familie, iar noi putem asigura doar 400 litri pe familie. Este un consum care nu are legatura cu un consum urban normal.

Este foarte grav pentru ca pe anumite zone din localitate in aceasta perioada avem teava goala. Deci efectiv oamenii nu au nici macar sa bea doua picaturi. Este un lucru foarte grav. Asta in timp ce altii care sunt la inceputul coloanei reusesc sa-si ude gradina si nu-i intereseaza de ceilalti.

Sunt si foarte multe familii instarite pe raza localitatii care au piscina si vor sa-si intretina gazonul si gradinile”, a declarat primarul comunei Vanatori, Marian Ghinea.

Toti cei care s-au mutat din oras nu au doar piscine, ci si gazon si flori pe care le uda cu apa din reteaua publica.

Ca o masura de urgenta, autoritatile au „rationalizat” apa folosita, ast pana cand comuna va incepe sa cumpere serviciul de la societatea Apa Canal, care este si furnizorul orasului Galati, scrie b1.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img