vineri, 26 aprilie, 2024

Caz incredibil! Cum a fost primit un roman din Anglia in prima zi de scoala a fetitei sale: “Dupa ce vei ajunge acasa si-ti vei sterge lacrimile cu acest servetel…”

Distribuie:

Publicat:

Un roman stabilit in Anglia a povestit pentru presa romaneasca cum a fost prima zi de scoala a fetitei sale.

Parintii care si-au dus copiii in clasa zero au primit mesaje emotionante de la invatatoare. Plecat de doi ani cu familia in Anglia, Ionut Neacsu lucreaza in prezent in domeniul protectiei copilului in Comitatul Buckinghamshire din Marea Britanie si locuieste in orasul Aylesbury din sud-estul Angliei. Luni, 11 septembrie, a fost prima zi de scoala a fetitei lui Ionut Neacsu. Dupa ce si-a lasat fetita in sala de clasa a primit, ca si ceilalti parinti, un biletel de la invatatoare si un plic de ceai.

Mesajul a fost postat pe contul de Facebook al romanului, alaturi de o fotografie si arata inca o data cat de mare e diferenta intre sistemul de invatamant din Anglia si cel din Romania. Iata textul mesajului: “Draga parinte, iata un mic ”cadou” pentru tine intrucat iti lasi copilasul cel drag astazi, pe mana noastra, in prima lui zi de scoala, scrie Adevarul.ro

Dupa ce vei ajunge acasa si-ti vei sterge lacrimile cu acest servetel, te rugam sa-ti faci un ceai cald si sa te relaxezi. Aminteste-ti ca vom lucra impreuna si vom da tot ce e mai bun pentru binele copilului tau. Multumim pentru ca ti-ai insotit copilul, la inceputul acestui an, atat de important pentru el.

Vom face tot ce ne sta in putere, zi de zi, pentru a fi un bun ghid copilului tau in explorarea acestei lumi frumoase, ce abia incepe pentru el. Ne vedem dupa-amiaza. Cu dragoste, din partea dnei X si a dnei Y”. ”Nu am vazut flori, pupaturi sau discursuri obositoare si plictisitoare. Pentru invatatoare era mai important sa ne invite in clasa si sa ne familiarizam cu ce vor face copiii la scoala”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img