marți, 23 aprilie, 2024

Caz incredibil! Fiul unui politician, implicat in doua accidente rutiere in doua zile!

Distribuie:

Publicat:

Caz incredibil in Arad! Fiul unui politician a provocat doua accidentein doua zile! Dupa ce ieri s-a rasturnat cu un bolid pe camp, azi a intrat cu o masina electrica intr-un pom.

Tanarul implicat in cele doua accidente se numeste Silviu Saplacansi este fiul consilierului local PSD, Gheorghe Saplacan. 

Barbatul de 27 de ani care luni, 11 septembrie, s-a rasturnat cu masina  intre Arad si Sagu, dupa ce i-ar fi explodat un pneu, astazi, in jurul orei 09:00, a intrat cu un autoturism electric, marca Renault Kangoo, intr-un copac, la iesire din Arad spre Vinga. Potrivit aradon.ro, tanarul s-ar fi indreptat in aceasta dimineata spre locul in care s-a produs ieri accidentul.
In urma accidentului de luni, tanarul a scapat cu rani usoare si nu a ramas internat in spital. Astazi, in schimb, in urma impactului, picioarele i-au fost prinse sub bordul masinii, astfel ca a avut nevoie de interventia celor de la descarcerare pentru a fi scos din autoturism.

Tanarul de 27 de ani a fost predat echipajului SMURD constient si cooperant. Politistii rutieri se afla la fata locului si incearca sa stabileasca cauzele producerii accidentului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img