News Flash:

Caz Infiorator la Husi! Un bebelus de doar doua luni,batut cu bestialitate

11 Ianuarie 2014
3661 Vizualizari | 0 Comentarii
Spital Husi
Un copil de doar doua luni din municipiul Husi, judetul Vaslui a ajuns la spital in urma unei altercatii dintre parintii acestuia. Mama pruncului a fost aceea care a facut apelul la numarul unic de urgenta 112. Ambulanta ajunsa la fata locului a preluat copilul cat si pe mama acestuia si i-au transportat pe cei doi la centrul Primiri Urgente al spitalului "Dimitrie Castroian" al Mun. Husi. Mama bebelusului a declarat medicilor din cadrul spitalului municipal husean ca motivul pentru care a solicitat ambulanta este ca pruncul sau avea febra. Copilul a fost preluat imediat de catre dr. Nicoleta Terzea, care a stabilit ca bebelusul nu prezenta semnele unei patalogii si nici o stare febrila precum declarase mama acestuia. Cand s-a trecut la examinarea in detaliu a copilului, medicii au observat ca acesta prezenta politraumastisme post agresiune in zona abdominala, faciala cat si la unul din cele doua membre.

Dat fiind faptul ca pruncul avea o varsta frageda de doar doua luni de zile, medici au hotarat ca bebelusul sa fie transportat la spitalul Sf. Maria din Iasi.

Managerul Spitalului" Dimitrie Castroian", Lucia Rotaru, a declarat pentru cotidianul Buna Ziua Vaslui, ca bebelusul era unul deosebit, bine dezvoltat, chiar flamand, fiind hranit si apoi urcat in ambulanta pentru a fi transportat la Iasi.

Mama copilului de doar doua luni prezenta si ea un politraumastism facial la ochiul stang cat si o contuzie de piramida nazala, aceasta aflandu-se in stare de ebrietate.

Organele competente husene si vasluiene au demarat o ancheta in privinta acestui caz, urmand sa se stabileasca exact firul povestii cat si daca se poate pune problema ca cei doi parinti sa poata fi decazuti din drepturile parintesti.

copil municipiul husi judetul vaslui primiri urgente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0995 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030070 (s)