sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Caz socant de necrofilie! A dezgropat cadavrul unei batrane pentru a-si satisface placerile bolnave! Politistii sunt pe urmele lui

Distribuie:

Publicat:

Vineri seara, casa unui pensionar in varsta de 82 de ani, din Bistrita Nasaud, a fost incendiata, iar batranul a disparut brusc fara urma! La doar cateva ore distanta a disparut si tanarul Paul Toderasc, in varsta de 23 de ani, care muncea la stana unui vecin al batranului. Acesta era originar din comuna bacauana Plopana.

Autoritatile il cauta acum, fiind suspectat ca l-ar fi ucis pe batran si i-ar fi incendiat locuinta. Potrivit mai multor martori, Paul ar fi aparut la barul din localitate la scurt timp dupa incendiu, avand la el cateva mii de lei, pe care i-a folosit pentru a le face cinste celor prezenti. De asemenea, barbatul s-a laudat in fata unui adolescent ca l-ar fi batut pe batran si l-ar fi jefuit, iar bancnotele aveau pe ele urme de sange, sustin satenii.

Se pare insa ca Paul Toderasc nu este la prima fapta odioasa, fiindca in urma cu doi ani de zile a dezgropat cadavrul unei batrane si a intretinut relatii sexuale cu acesta.

Culmea este ca instanta l-a condamnat sa faca munca in folosul comunitatii la… un camin de batrani! “A fost cea mai mare rusine pentru noi ca si comuna atunci cand a profanat acel mormant!”, povesteste primarul din localitatea natala a barbatului. Femeia in cauza abia ce fusese ingropata de aproximativ patru zile, iar rudele acesteia i-au gasit trupul dezbracat, langa mormant, scrie Cancan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img