joi, 25 aprilie, 2024

Caz SOCANT! Elevi VIOLATI de profesorul evaluator: “Copilule, te iubesc!”

Distribuie:

Publicat:

Un profesor de la Scoala Profesionala de Cooperatie Botosani a fost trimis in judecata sub acuzatia de agresiune sexuala si viol.

Profesorul a profitat de calitatea sa de evaluator pentru stagiul de practica si, prin constrangere si santaj, a determinat mai multi elevi sa intretina raporturi sexuale cu el. 

Patru elevi, cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani, au acceptat sa depuna marturie impotriva profesorului, scrie Monitorul de Botosani.

Una dintre victime, un baiat in varsta de 16 ani a povestit experienta sa cu profesorul Paul

Baiatul a fost invitat sa doarma in apartamentul din cadrul hotelului Sofia, folosit ca locuinta de serviciu, unde profesorul a profitat de el. A urmat un sir de abuzuri si conversatii pe Facebook, toate cu conotatii sexuale.
„Ma simteam speriat, imi era frica, greata si scarba.(…) M-am considerat vanat. Alegea pe cei mai timizi, asa ca mine. Daca ar fi sa dau timpul inapoi, m-as fi transferat de la scoala aceasta”, a povestit baiatul. 

Replica prin care ii aborda era „Copilule, te iubesc!”, insa anchetatorii cred ca profesorul isi construia relatiile prin seductie, santaj emotional si manipulare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img