marți, 19 martie, 2024

Caz socant la Husi : O femeie statea inchisa cu sotul mort, aflat in stare avansata de putrefactie – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Astazi, 3 iulie, prin apelul la numarul unic 112, o persoana relata faptul ca nu poate lua legatura cu o persoana de aproximativ 3 zile. Politistii si pompierii cat si un echipaj al ambulantei din Substatia Husi, au pornit de urgenta spre strada Ana Ipatescu, nr.51, la locul indicat prin apel .  Cand au ajuns la fata locului, o persoana a tras imediat draperia si a incuiat usa de la intrare . Pompierii au intervenit imediat si au spart usa. Cand au intrat in casa, acestia au fost intampinati de un miros absolut insuportabil . Intr-o camera incuiata au descoperit o femeie de 71 de ani, cunoscuta cu afectiuni psihicie, iar intr-o alta camera au descoperit si sursa mirosului, un batran de 75 de ani, decedat, aflat intr-o stare avansata de putrefactie.  

De mentionat este faptul ca femeia a stat zile intregi cu cadavrul in casa, desi mirosul era unul oribil. Ba mai mult, cadavrul barbatului a fost descoperit  invelit cu o patura pana pe zona capului .  Politistii criminalisti sunt la fata locului si au demarat o ancheta pentru a se stabili cu exactitate cum de s-a petrecut acest lucru.
Sotia barbatului decedat, baricadata in casa a fost preluata de echipajul ambulantei si transportata la Spitalul Municipal “ Dimitrie Castroian” Husi pentru o evaluare psihiatrica .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img