vineri, 29 martie, 2024

Caz unic in lume! 7 barbati au rapit o fata de 12 ani, dar au intervenit leii. “Au stat de paza pana am gasit-o, apoi s-au retras linistit in padure si ne-a lasat-o noua pe fetita.”

Distribuie:

Publicat:

In mai multe tari femeile traiesc cu frica ca intr-o zi vor fi fortate sa se casatoreasca cu cineva strain. Asa se intampla in Etiopia, in 2015 un grup de 7 barbati, au rapit o fetita de doar 12 ani cu scopul de a se casatori cu unul dintre ei. Cei trei nu stiau ca martorii rapirii au fost trei lei, acestia i-au salvat viata fetitei. Peste o saptamana dupa cautari, politia au gasit fetita. Cand au localizat-o, fetita era inconjurata de trei lei care o protejau. O minune, s-a adeverit ca leii au speriat acei barbati care au rapit fata si au ramas langa ea de paza pana a venit politia, dupa care s-au retras in padure si au lasat-o in grija politistilor.

Este evident faptul ca leii au salvat viata fetitei. Daca nu interveneau, ea putea fi abuzata pana se casatorea cu acel strain. Si mai mare este uimirea ca leii au stat langa ea si au protejat-o, in mod normal ar fi trebuit sa o manance. Specialistii spun ca leii ar fi confundat plansul fetitei cu sunetul produs de un pui de leu si instinctul matern i-a facut sa reactioneze asa. Ave ce invata de la aceste animale. Pana la urma 4 dintre rapitori au fost arestati si fata a fost salvata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img