miercuri, 17 aprilie, 2024

Cazul „Elodia” e aproape de final

Distribuie:

Publicat:

Cu ce a fost ucisa Elodia. Anchetatorii povestesc in premiera ce s-a intamplat in noaptea disparitiei Cazul care a aprins imaginatia tuturor romanilor in ultimii 5 ani, disparitia Elodiei Ghinescu, pare ca se indrepta acum spre un deznodamanat, pe care Cristian Cioaca l-a cosiderat improbabil.

Anchetatorii vorbesc pentru prima data deschis despre ceea ce s-a intamplat in noaptea disparitiei avocatei si mai ales despre greselile facute de suspect, care l-ar putea trimite la inchisoare pentru tot restul vietii. „Optiunea inculpatului a fost sa evite arestarea, eventual condamnarea, pe lipsa cadavrului. E sansa pe care si-o joaca. Din punctul meu de vedere, nu e castigatoare.”, a declarat comisarul sef Vasile Viorel.

„Tot dormitorul are trei straturi de vopsea. In locul in care s-au descoperit urme sunt cinci straturi de vopsea. ceea ce inseamna ca dupa producerea decesului si stropirea peretului s-a mai aplicat un strat de glet si un strat de vopsea. Sub parchet s-a gasit o cantitate, o urma care ne-a dus al concluzia ca a fost o cantitate apreciabila de sange, datorita marimii pe care s-a intins. Aceste doua lucruri ne-au determinat sa credem ca locul producerii crimei este in dormitor intre pat si perete.”, a mai spus comisarul sef Vasile Viorel.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img