vineri, 19 aprilie, 2024

Cazul unui barbat din comuna Puscasi, cu probleme grave la picioare, apare intr-o postare pe facebook-ul lui Bogdan Tanase, initiatorul proiectului “Casa Share”.

Distribuie:

Publicat:

 

Impactul postarii a impresionat mediul online care a distribuit povestea barbatului si ii invita pe toti ceilalti sa afle povestea acestuia.

 

Impactul postarii a impresionat mediul online care a distribuit povestea barbatului si ii invita pe toti ceilalti sa afle povestea acestuia.

 

"Nu are pensie “speciala” cum au unii alesi, merge asa prin sat pana la magazin 2 km!! Si cred, pun pariu(n-am indraznit sa-l intreb), ca este chemat la comisie anual(nu cumva sa-i creasca picioarele drept)!

 

Am vorbit 5 min cu el, s-a bucurat si era foarte uimit ca m-am dat jos din masina sa stau de vorba cu el, l-am omenit cu ceva si mi-a zis zambind si cu o energie pozitiva de nedescris: Dumezeu sa-ti dea sanatate !!

 

Noi cat de norocosi suntem ??!

Multumesc Doamne ca-mi dai sanatate si putere sa-i pot ajuta si pe altii!!", scrie Bogdan Tanase pe reteaua de socializare. Conditiile in care barbatul locuieste impreuna cu fratele sau care zace la pat sunt inumane.

Casa in care locuiesc are geamurile crapate, este fara curent electric si nu are nici incalzire termica. Asadar, toti cei care doresc sa ii ajute sunt invitati sa doneze in conturile bancare afisate mai jos ori sa dea un SMS la 8844 cu mesajul CASA.

Tanasa Bogdan, Banca Raiffeisen, Iasi, Romania,

cod postal 700049:

Cont IBAN in Lei: RO37 RZBR 0000 0600 0633 4312

Cont Iban in EURO: RO29 RZBR 0000 0600 0357 8104 Cod Swift

si BIC: RZBRROBU la ambele conturi ! PayPal: bogdantanasa75@yahoo.com Numar de telefon: 0040757451919”p

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img