joi, 18 aprilie, 2024

Ce a aparut pe contul de Instagram al Elenei Gheorghe dupa ce s-a aflat ca fratele ei, Costin, participa la Exatlon

Distribuie:

Publicat:

Costin Gheorghe este unul dintre cei 10 Faimosi de la Exatlon sezonul 3.

Fratele mai mic al Elenei Gheorghe a plecat deja in Republica Dominicana, iar sambata, 12 ianuarie, telespectatorii vor avea ocazia sa il vada pentru prima oara pe traseu.

Astazi, Faimosul Costin Gheorghe implineste 30 de ani. Elena Gheorghe a postat pe contul ei de Instagram un clip cu sarbatoritul.

 "Cum improvizezi un tort cand afli ca vine in vizita sarbatoritul (desi era cu 2 zile inainte de ziua lui, caci azi e plecat in tarile calde). La multi ani, bro! Sa fii sanatos si fericit! Acum 30 de ani ti-ai facut aparitia ca un superstar si ai ramas la fel", a scris Elena Gheorghe despre fratele ei mai mic care participa in sezonul 3 la Exatlon, in echipa Faimosilor.

 Cine este Costin Gheorghe, Faimosul de la Exatlon Romania sezon 3

Costin Gheorghe, 29 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului in cadrul mai multor cluburi: Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti. Energic, carismatic, Costin pare sa fi imprumutat din sarmul surorii sale, indragita cantareata Elena Gheorghe. Asteapta cu nerabdare sa intre pe traseele din Dominicana si sa demonstreze ca anii de fotbal l-au format si il vor ajuta sa ajunga sa castige trofeul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img