News Flash:

Ce a discutat Liviu Dragnea cu ambasadorul Americii

20 Februarie 2018
857 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 ZyZ3PTgwMCZoYXNoPWQyZjAzYzY3NzMwNWM2YmRlZDVhM2UxZGE4ZjAxYTk5 thumb

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a intalnit, in aceasta dimineata, cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm. Desi toata lumea se astepta ca cei doi oficiali sa abordeze tema justitiei, Liviu Dragnea precizeaza ca discutiile s-au axat pe tema parteneriatului strategic Romania-SUA.

”Presedintele Camerei Deputatilor, domnul Liviu Dragnea, l-a primit marti, 20 februarie, pe domnul Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania. Intalnirea a avut loc pe fondul unei dinamici pozitive a relatiilor bilaterale, in domeniile politico-militar si de securitate, Romania fiind prima tara membra NATO care a alocat 2% din PIB pentru aparare. Presedintele Camerei Deputatilor a subliniat ca Parteneriatul Strategiccu SUA reprezinta pilonul politicii externe si de securitate a Romaniei. Tara noastra a avut cea mai mare crestere economica din Europa, continuand, in acelasi timp, sa fie un generator de securitate si stabilitate, in special inregiunea noastra.

In acest sens, discutiile dintre cei doi oficiali s-au axat pe identificarea oportunitatilor de intarire si aprofundare a Parteneriatul Strategic intre Romania si SUA in toate domeniile, partea romana subliniind importanta amplificarii si dezvoltarii dimensiunii economice, in special in domenii cheie precum energie, IT si securitate cibernetica, stiinta si cercetare. Astfel, s-a agreat elaborarea si implementarea unui plan de actiuni delucru pentru a intari si aprofunda parteneriatul strategic intre Romania si SUA, pe aceste dimensiuni”, arata Liviu Dragnea, intr-un comunicat de presa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 34 queries | Mysql time :0.106706 (s)