joi, 25 aprilie, 2024

Ce a făcut Bernadett înainte de finala ”Puterea Dragostei”!

Distribuie:

Publicat:

Tensionați, așteptând și sperând la marele premiu de la ”Puterea Dragostei”, Bernadett și Philip, unul dintre cele mai solide cupluri ale emisiunii, au evadat pe Litoral.

”Am mers la mare să ne realxăm puțin… E normal, finala de la ”Puterea Dragostei” este foarte importantă pentru noi și, atunci, așa cum era de așteptat, tensiunea a crescut. Dar am uitat de toate problemele pe plajă, ne-am răsfățat puțin”, ne-a spus, în exclusivitate frumoasa Bernadett de la ”Puterea Dragostei”. Și, normal, cum au ajuns și la plajă, cei doi nu au ratat ocazia de a face câteva fotografii împreună.

Iar Bernadett de la ”Puterea Dragostei” și logodnicul ei au utilizat la maximum memoria telefonului pentru ședința foto. Nu de altceva, dar Bernadett de la ”Puterea Dragostei” se simte mai senzuală ca niciodată, iar costumul de baie pe care l-a purtat i-a pus de minune în evidență formele de fotomodel pe le are. Fără picătură de celulită, cu bustul evidențiat artistic, Bernadett de la ”Puterea Dragostei” a reușit să atragă atenția tuturor celor din preajmă, mai ales că nu a refuzat nicio poziție incitantă pentru ca ședința foto să fie cu adevărat incendiară.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img