marți, 23 aprilie, 2024

Ce a facut, de fapt, Alina Vidican in noaptea de Revelion pe cand Cristi Borcea se distra alaturi de copiii si de Pelinel

Distribuie:

Publicat:

Alina Vidican a petrecut, pentru prima oara in viata ei, Sarbatorile de Iarna departe de toti cei dragi ei, copiii fiind plecati in Romania, alaturi de Cristi Borcea si Valentina Pelinel, iar ea ramanand in Miami, SUA.

Fosta sotie a omului de afaceri, careia, spun sursele noastre, i s-a transmis ca mai bine se bucura de vremea frumoasa din Florida, nu a avut pe nimeni din familie alaturi de ea, asa ca a preferat sa se dedice altor activitati.

Asa ca, fara sa stea prea mult pe ganduri, a decis sa transforme petrecerea de Revelion din restaurantul pe care il conduce in Miami intr-una de neuitat pentru cei care au decis sa isi petreaca Noapte dintre Ani acolo. ”A stat toata noaptea la restaurant si a supravegheat ce se intampla pe acolo. A avut grija sa vorbeasca cu clientii, a fost extrem de amabila, mai ales ca cei mai multi au fost romani si, normal, se cunosc personal”, ne-a spus un apropiat de-al familiei Alinei Vidican.

Mai mult decat atat, desi stia ca cei doi copii pe care ii are cu Cristi Borcea sunt pe maini bune, a avut grija sa afle, in fiecare moment, ce fac micutii si cum se distreaza in Romania. ”Cum e diferenta de fus orar de sapte ore, Alina a avut grija ca, pana sa inceapa petrecerea in restaurantul ei, sa se intereseze de ce au facut cei doi copii la intrarea in Noul An. Era foarte emotionata cand vorbea cu ei, dar apoi s-a dedicat lucrurilor pe care le-a avut de facut la restaurant si a mai uitat de faptul ca era singura”, ne-a mai spus sursa citata.

Alina Vidican si Cristi Borcea, divort cu probleme

Cristi Borcea si Alina Vidican au divortat, in luna noiembrie a anului 2016, punand capat unui mariaj de 5 ani. Separarea oficiala a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul actionar de la Dinamo era incarcerat si nu intr-un cabinet notarial, asa cum se astepta toata lumea. Divortul a fost semnat in prezenta avocatilor si, atat Cristi Borcea cat si Alina Vidican au decis sa ramana in relatii amiabile, de dragul copiilor, timisoreanca primind o suma de bani semnificativa drept pensie alimentara, precum si afacerea din Miami. Intre timp, Cristi Borcea a fost eliberat conditionat din inchisoare, el fiind condamnat in "Dosarul transferurilor", el casatorindu-se in urma cu putin timp cu Valentina Pelinel, cea care ii va darui gemeni, dupa ce, anul trecut,a nascut un baietel, Milan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img