vineri, 19 aprilie, 2024

Ce a facut Meghan Markle in vizita-fulger la New York. Archie a calatorit alaturi de ducesa

Distribuie:

Publicat:

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a revenit din concediul de maternitate si este mai activa ca oricand. In urma cu o saptamana a participat la meciul de tenis sustinut de buna sa prietena, Serena Williams, impotriva Biancai Andreescu si s-a aflat in atentia fotreporterilor prezenti la eveniment. Iata cum s-a distrat ducesa de Sussex in scurta sa calatorie la New York!

Meghan Markle si Serena Williams sunt bune prietene, tensmena fiind una dintre persoanele care au contribuit cel mai mult la petrecerea organizata in cinstea lui Archie Harrison, in urma cu cateva luni. In semn de sustinere, Meghan Markle a decis sa participe la meciul pe care Serena Williams l-a disputat, in urma cu o saptamana, impotriva Biancai Andreescu. Ducesa de Sussex nu a stat prea mult pe ganduri si a sosit vineri la New York cu un avion British Airways. Biletul luat in ultima clipa la First Class a costat-o 6.000 de lire sterline (31.714 de lei). Cu toate ca pretul biletului nu a fost unul atat de mic, Meghan Markle nu a acordat atentie acestui lucru si s-a imbarcat in scurta calatorie. 

Meghan Markle a apelat la yoga pentru a scapa de oboseala 

Dupa ce a aterizat in New York, ducesa de Sussex a apelat la trucul sau preferat pentru a scapa de oboaseala resimtita din cauza diferentei de fus orar- yoga. Sotia printului Harry a participat la niste ore de yoga alaturi de prietena si colaboratoarea sa, Misha Nonoo. Ducesa de Sussex a optat sa combata oboseala in acelasi mod si in timpul vizitei regale in Australia, in luna octombrie a anului trecut. 

Ducesa a sustinut-o pe Serena Williams la US Open 

Sambata a avut loc evenimentul mult asteptat-meciul Serenei impotriva Biancai Andreescu. Ducesa si-a facut aparitia la meci, purtand o tinuta care s-a bucurat de aprecierea criticilor si care se vinde precum pana calda in emdiul online dupa ce Meghan a ales sa poarte acele articole vestimentare. Costumatia atat de mult laudata, marca J.Crew, purtata de ducesa de Sussex, a costat numai 132 de lire sterline (circa 698 de lei). Aceasta s-a vandut cu o viteza naucitoare pe Internet si, dupa ce s-a epuizat, a fost scoasa la vanzare pe eBay cu pretul de peste 280 de lire sterline (1.480 de lei).

Meghan si-a surprins placut un bun prieten 

Potrivit vogue.com, dupa meciul Serenei, Meghan Markle si-a gasit cateva momente libere pentru a-i face o surpriza unui bun prieten care isi sarbatorea ziua de nastere in acea sambata. Daniel Martin, cel care se ocupa de machiajul ducesei de Sussex a fost impresionat de faptul ca aceasta l-a vizitat la atelierul din New York chiar de ziua lui si i-a scris un mesaj de multumire pe Instagram. 

Ducii de Sussex, in turneu in Africa de Sud 

Vizita ducesei la New York nu a fost una prelungita intrucat programul lui Meghan Markle este unul extrem de incarcat. In cateva saptamani va porni alaturi de printul Harry intr-un turneu in Africa de Sud. Micutul Archie Harrison va calatori pentru a doua oara peste hotare, in timp ce parintii sai vor discuta subiecte aflate in agenda lor. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img