News Flash:

Ce a fost pusa sa faca o calugarita din Vaslui dupa ce a dat de 11 ori examen pentru permisul auto

20 Septembrie 2015
2774 Vizualizari | 2 Comentarii
O calugarita de la o manastire din judetul Vaslui s-a prezentat de 11 ori la proba practica de traseu a examenului pentru obtinerea permisului de conducere, femeia fiind nevoita sa faca o suta de ore de practica la o scoala de soferi, in final ea reusind sa obtina documentul.

Desi a obtinut punctaje foarte bune la proba teoretica, pe care a trecut-o de fiecare data fara probleme, calugarita de la o manastire din judetul Vaslui nu a reusit sa il convinga pe politistul examinator ca detine si cunostintele practice la parcurgerea traseului, obligatorii pentru obtinerea permisului. Din acest motiv, femeia a fost nevoita sa faca, in total, o suta de ore de practica la o scoala de soferi din Vaslui. "Este de apreciat perseverenta conducatoarei auto, care nu a renuntat la a se prezenta la examen pana cand nu a obtinut si permisul de conducere. De fiecare data cand era declarata «respins», spunea ca nu se lasa pana cand nu ia examenul, ceea ce, de altfel, s-a si intamplat”, a declarat seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV), Dumitru Tabacaru.

 Odata cu obtinerea permisului de conducere, stareta manastirii unde convietuieste calugarita i-a incredintat acesteia o autoutilitara, pe care femeia o conduce fara probleme in prezent.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015306 (s)