miercuri, 24 aprilie, 2024

Ce a gasit un barbat intr-o conserva de peste – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un galatean a gasit un cui intr-o conserva de peste cumparata de la un magazin din localitatea Liesti. Barbatul a anuntat ca va depune plangere la Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorului.

Barbatul din localitatea Hanul Conachi, judetul Galati, a desfacut o conserva din peste si a gasit, astazi, in interior un cui metalic. Conserva a fost cumparata de la un magazin alimentar din localitatea Liesti, iar clientul revoltat a anuntat ca va face reclamatie la Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorului.

„Am sunat de nenumarate ori la Oficiul pentru Protectia Consumatorului sa fac o reclamatie, dar nu raspunde nimeni. Voi mai incerca", a declarat barbatul care a cumparat conserva de peste.

Conform procedurii, reprezentantii Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului Galati se vor deplasa la fata locului si vor analiza reclamatia galateanului. Ei vor verifica produsul reclamat dar si alte conserve din lotul din care acesta face parte, pentru a afla daca exista probleme asemanatoare.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img