miercuri, 27 martie, 2024

Ce a patit Emil Rengle dupa ce a recunoscut ca este bisexual si a castigat premiul de 120.000 de euro la “Romanii au Talent”: “Sunt oameni care ma opresc

Distribuie:

Publicat:

Dupa a primit un val urias de critici pe motiv ca nu merita sa castige “Romanii au talent”, Emil Rengle s-a filmat si a marturisit ce i s-a intamplat in timp ce a iesit in acest weekend din casa. De asemenea, castigatorul sezonului opt al show-ului de talente si refacut astazi tatuajele cu care s-a afisat in timpul preselectiilor.

Calificarea in finala de la “Romanii au talent” l-a facut pe Emil Rengle sa se concentreze foarte mult pe numarul cu care se prezenta in fata juratilor, dar si a telespectatorilor. Astfel, orele petrecute in sala de antrenament au fost foarte multe si timpul liber s-a limitat foarte mult. Fericit si multumit de reusita lui, ieri, coregraful a iesit intr-un parc din Capitala, unde a avut surpriza sa fie oprit de oameni. Acestia il felicitau si ii aratau telefoanele ca sa-i demonstreze ca l-au votat in marea finala de la “Romanii au talent” 2018, care a avut loc vineri, 1 iunie.  

“Recunosc ca a fost o perioada grea si aglomerata, dar ma bucur foarte tare ca am timp acum sa ies putin in parc si sa ma reconectez si sa ma centrez.

Sunt oameni care ma opresc in parc si imi arata telefoanele lor cu voturile lor pe care le-au dat acum doua zile (n.r.: acum trei zile) si realizez inca o data ca, fara voi, nu as fi fi putut sa castig acest concurs. Asa ca va multumesc inca o data.”, a spus Emil Rengle pe pagina lui de Instagram.

Emil Rengle si-a refacut astazi tatuajele de pe brate si piept.

“In finala m-ati vazut fara tatuaje, pana atunci m-ati vazut cu tatuaje. Asta se datoreaza faptului ca tatuajele mele sunt flashtattoos si mi le pun atunci cand vreau eu si mi le dau jos tot atunci cand vreau eu”, a mai dezvaluit castigatorul de la “Romanii au talent” 2018.

Pe langa trofeul de la “Romanii au talent”, in valoare de 120.000 de euro, Emil Rengle a mai castigat si premiul de originalitate de 10.000 de euro.

Clasamentul finalei “Romanii au talent”, sezonul 8
Alex Stefanescu – locul 9
Alla – a obtinut locul 3
Ana Cernicova si Amelia Uzun – locul 5
Bianca Badea – a obtinut locul 2
Cesima Nechifor – locul 10
Duo Romance – a obtinut locul 4
Emil Rengle – locul 1
Natalia Lukiv si Bogdan Boie – locul 6
Nicholas Obedeanu Mihalache – a obtinut locul 11
Ripperz Crew – locul 7
Sergiu Hudrea – a obtinut locul 8

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img