marți, 19 martie, 2024

Ce ar face Sebastian Dobrincu, de la Imperiul leilor, dacă ar fi pentru o zi Ministrul Educației: „Multe concedieri”

Distribuie:

Publicat:

Sebastian Dobrincu are o poveste de succes. La numai 23 de ani conduce o afacere ce valorează 2 milioane de euro, conduce o mașină scumpă și este jurat în emisiunea Imperiul Leilor. Tânărul a mărturisit ce îl nemulțumește la școala din România și ce schimbări ar face.

Ce ar face Sebastian Dobrincu dacă ar fi pentru o zi Ministrul Învățământului? Este nemulțumit de școala din România

Sebastian Dobrincu s-a arătat interesat de situația învățământului din România. El vrea să construiască o școală și să ajute copiii pentru a avea parte de o educație mai bună. Tânărul milionar a dezvăluit cum ar proceda dacă ar fi ministru pentru o zi.

„Aș face foarte multe concedieri, în primul rând. Aș schimba foarte mulți oameni din funcții publice. Mă refer și la profesori. Nu știu dacă aș avea autoritatea să fac asta, dar aș schimba și multe cadre didactice. 

Mă preocupă foarte mult problemele din educație pentru că le-am simțit pe pielea mea. Când am terminat liceul am observat niște nereguli și m-am propus eu că la un moment dat în viață o să mă întorc și o să încerc să repar ce m-a afectat pe mine”, a dezvăluit Sebastian Dobrincu.

Sebastian Dobrincu a spus că și-ar dori ca relația dintre elevi și profesori să nu mai fie una bazată pe frică, ci pe respect și prietenie. De asemenea, ar vrea ca totul să fie mai mult digitalizat, de la catalog și până la modul de predare.

Juratul de la Imperiul leilor consideră că, pe lângă materiile de bază, care ar trebui actualizate, este necesar ca elevii să învețe despre educația financiară, nutriție și educație antreprenorială.

Sebastian Dobrincu, povestea impresionantă din spatele succesului

Sebastian Dobrincu a fost declarat cel mai tânăr milionar din Silicon Valey, însă nu pune preț pe etichete. Juratul de la Imperiul Leilor i-a oferit Corinei Caragea un interviu în care a făcut mai multe dezvăluiri despre viața lui.

Tânărul a mărturisit că banii nu îi aduc fericirea, ci că de mic a făcut ceea ce îi place, iar asta i-a adus și confortul financiar. Sebastian Dobrincu învăța să facă programare la vârsta la care mulți copii încep să cunoască tainele cititului.

Milioanele de euro, nu l-au ferit pe Sebastian Dobrincu de prăpastia depresiei. Astfel, a ajuns să plângă într-o casă de 4 milioane de euro din Los Angeles.

Acesta i-a mărturisit Corinei Caragea că până la această vârstă a trecut prin multe momente neplăcute. A fost exmatriculat înainte de bac, a fost bătut de colegii de școală din cauza unei fete și a locuit într-o debara când avea 17 ani și s-a mutat în New York.

Încălțămintea pe care a ales să o poarte Sebastian Dobrincu în timpul interviului cu Corina Caragea, în atenția publicului

Pe lângă dezvăluirile sale, ceea ce a atras atenția publicului a fost încălțămintea pe care Sebastian Dobrincu a ales să o poarte la întâlnirea cu Corina Caragea. Tânărul a purtat o pereche de pantofi sport albi, ce aparțin unui brand cunoscut, cu un model puțin neobișnuit, ce dau impresia că ar fi murdari.

„Mai bagă adidașii la spălat”, a scris cineva în secțiunea de comentarii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img