miercuri, 24 aprilie, 2024

Ce au decis socrii lui Florin Buliga, criminalul din Brasov. Parintii indurerati ai Monicai sunt cei care au facut inmormantarea celor trei

Distribuie:

Publicat:

Socrii lui Florin Buliga, criminalul din Brasov sunt parte civila in dosarul de crima. Ei sunt cei care au facut inmormantarile copiilor si fiicei lor.

 Criminalul din Brasov, Florin Buliga a vrut sa se sinucida la fix o luna dupa ce a comis terifinata crima. Socrii lui, parintii Monicai sunt cei care s-au ocupat de inmormantarile copiilor si a fiicei, iar recent au luat o decizie. Sunt parte civila in dosarul criminalului si cer doua milioane de euro de la Florin Buliga.

Parintii femeii sunt cei care i-au inmormantat si pe cei doi copii ai cuplului Buliga, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani, alaturi de mama lor. La tripla inmormantare nu a fost primita nicio ruda din partea lui Florin Buliga.
Acesta a incercat sa se sinucida pe 27 aprilie, la fix o luna de cand le-a luat viata celor mai apropiati oameni lui. Surse judiciare spun ca ar fi incercat sa isi roada venele cu dintii, dar a fost surprins de cei cinci colegi de celula, care au dat alarma, potrivit observator.tv.

Barbatul e in arest preventiv si asteapta sa fie trimis in judecata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img