News Flash:

Ce au găsit în magazinele Lidl: 'Este intolerabil să găsești insecte congelate' - Amenzi date de ANPC

2 Decembrie 2021
933 Vizualizari | 0 Comentarii
sursa foto stiripesurse ro

Echipe de comisari ale Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au efectuat o serie de controale la magazine ale lanțului Lidl Discount SRL, la nivel național. În urma verificărilor, până în acest moment, au fost aplicate amenzi de peste 350.000 de lei.

Comisarii au dispus și o serie de măsuri complementare de încetare a practicilor comerciale incorecte, de retragerea de la comercializare a produselor alimentare neconforme, de oprire temporară a prestării serviciului pentru anumite zone din magazine, în general, cele care conțineau vitrine de refrigerare sau de congelare, precum și propuneri de suspendare a activității pentru o perioadă de până la 6 luni, la un magazin din județul Ilfov.

”Mă surprinde să continui să văd astfel de imagini, în marile magazine. Este intolerabil să găsești insecte congelate într-o vitrină depre care reprezentantul operatorului economic spune ca sunt igienizate la fiecare două zile. Tocmai am intrat în luna sărbătorilor de iarnă și îi anunț pe toți operatorii economici că vom intensifica și mai mult controalele, în mod deosebit în zona alimentară”, a declarat Mihai Culeafă, președintele ANPC.

Sursa: Stiripesurse.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034672 (s)