marți, 16 aprilie, 2024

Ce avere are polițistul care a călcat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni

Distribuie:

Publicat:

Constantin Popescu si-a facut publica averea in urma cu un an. Politistul in varsta de 27 de ani a accidentat mortal pe 13 ianurie o fetita in varsta de 11 ani. 

Politistul de la Sectia 5 din Capitala care a accidentat mortal o fetitia in varsta de 11 ani pe o trecere de pietoni este angajat in Ministerul de Interne de aproape 5 ani.

A venit din sursa externa si a beneficiat de un program scurt de formare inainte sa devina politist cu acte in regula. 

Politistul Constantin Popescu nu a vrut sa isi declare salariul

Omul legii are domiciului in Curtea de Arges si nu are niciun imobil pe numele sau si nu are nici masina, proprietate persoanala, bijuterii, bunuri, conturi in banca sau datorii.

Desi functionarii publici sunt obligati sa isi declare veniturile si bunurile pe care le au in posesie, unii invoca o clauza de confidentialitate pe care o semneaza cu institutia in care activeaza. Mai multi dintre angajatii politiei recurg la acest artificiu si nu isi publica veniturile. 

Constantin Popescu, agentul care a accidentat mortal o fetitia pe bulevardul Laminorului a fost mutat la o alta sectie si are deja o cerere de concediu de doua saptamani.

Politistul este cercetat in stare de libertate si are dreptul sa conduca in continuare.

Politistul care a ucis-o pe trecerea de pietoni pe Raisa este cercetat in stare de libertate

Politistul a primit o dovada care se va prelungi la fiecare 15 zile pana cand magistratii vor solutiona cazul si vor da o sentinta definitiva. Politistul de la Sectia 5 beneficiaza de prevederile unei Ordonanță de Urgență date în martie 2020, în contextul pandemiei de COVID-19.

Aceasta este data pentru ca se limiteze cât mai mult contactul dintre oameni. 

"La nivelul parchetelor, în cauzele în care anterior instituirii stării de urgență prin ordonanță a procurorului a fost dispusă prelungirea dovezilor înlocuitoare cu drept de circulație ale permisului de conducere, emise în temeiul art.

111 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002, pentru limitarea infectării cu coronavirusul SARS-CoV-2, persoanele interesate nu este necesar să depună cereri de prelungire."

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img