vineri, 29 martie, 2024

Ce bolid i-a cumparat Loredana Groza tatalui ei. La 81 de ai, Vasile Groza intoarce capete cand iese pe strada

Distribuie:

Publicat:

Loredana Groza a facut un gest emotionant pentru tatal ei. Celebra cantareata i-a cumparat tatalui ei, Vasile Groza, un bolid. De altfel, artista nu uita de unde a plecat si cui trebuie sa ii fie recunoscatoare, astfel ca, prin diferite gesturi, aceasta le demonstreaza parintilor sai cat ii iubeste. De asemenea, si acestia au facut tot ce au putut pentru ea, caci, din povestile cantaretei, de Craciun, daca dorea ceva anume, asta primea.

“Parintii mei m-au alintat, chiar daca nu erau bogati. Incercau sa imi faca pe plac. Daca doream o papusa, ma rugam la Mosul sa mi-o aduca. Si faceau eforturi sa o am. Dar pentru asta a trebuit sa fiu cuminte si sa invat bine mereu”, a declarat artista acum cativa ani. Anii au trecut, iar acum Loredana(48 de ani) este cea care le poate darui mai multe parintilor.

Loredana Groza i-a cumparat tatalui sau, Vasile, un bolid impresionant

Astfel ca, zilele trecute, conform Click!, tatal Loredanei a fost surprins plecand de la vila din Pipera, acolo unde locuieste solista, impreuna cu sotul si fiica lor, Elena. Insa Vasile Groza nu a plecat de acolo cu un mijloc de transport in comun, cu cu un BMW X5, in valoare de 50.000 de euro, condus de un sofer.

Tatal artistei nu este cunoscut doar drept parintele acesteia, ci este celebru pentru talentul sau. Acesta este poet si prozator, a publicat patru volume si a scris multiple piese dde teatru pentru copii. Totodata, a fost distins cu Diploma de excelenta in cultura acordata de Societate Culturala Apollo pentru intreaga activitate din sfera artei, in anul 2010. Pana la varsta pensionarii, Vasile Groza a lucrat la Fabrica de Confectii Industriale Onesti, in timp ce sotia sa era invatatoare. In acest moment, cei doi au grija de nepotii lor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img