joi, 28 martie, 2024

Ce bolid si-a cumparat Corina Caragea din salariul de la Pro TV: “Este o greseala sa te gandesti la bani”

Distribuie:

Publicat:

Prezinta stirile de 14 ani si este o soferita cu state vechi de serviciu. Motiv pentru care este si rasfatata, din acest punct de vedere. Mai mult, Corinei Caragea ii plac bolizii de lux, asa ca a putut fi fotografiata intr-o asemenea bijuterie, un Porsche Cayenne. 

100 000 de euro costa bijuteria pe patru roti in care se afiseaza Corina, iar o astfel de achizitie – chiar si tinand cont de traficul din Bucuresti – nu poate fi decat o mare bucurie pentru orice sofer. Cu atat mai mult pentru Corina Caragea.

Masina Corinei are interiorul din piele bej, iar scaunele sunt incalzite.

Corina Caragea: ”De multe ori am ramas in mijlocul intersectiei cu masina aceea”

Corina Caragea a rememorat perioada in care conducea o masina Dacia.

„Prima mea masina a fost Dacia lui tata. De multe ori am ramas in mijlocul intersectiei cu masina aceea. Am multe intamplari haioase cu Dacia mea, care a contribuit la experienta mea ca sofer“, povestea Corina. Dar de atunci au trecut ceva ani. De la Dacia veche, prezentatoarea a condus in 2011 un Audi A3, iar din 2018 se lauda cu noul ei Porsche, pentru care starneste invidia soferilor.

Corina Caragea are vechime in PRO TV, asa ca si salariul ei este pe masura. De 14 ani apare la pupitrul Stirilor Sportive.

In 2013, in cadrul unei conferinte de presa, Corina Caragea a fost intrebata direct daca salariul ei depaseste suma de 2.000 de euro. S-a eschivat elegant. „Ca in orice job, salariul nu se spune. Este o greseala sa te gandesti la bani. Nu trebuie sa iti impui un standard la care sa ajungi”, a spus ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img