sâmbătă, 11 mai, 2024

Ce cadou de-a dreptul șocant a primit Lidia Buble de la tatăl ei! Doamne ferește, așa ceva nu s-a mai pomenit!

Distribuie:

Publicat:

Lidia Buble a dezvăluit recent ce cadou a primit, de ziua ei, de la tatăl ei. Cu siguranță nu s-a așteptat niciun moment că cel care a crescut-o îi va oferi un astfel de dar, însă vedeta face haz de necaz. Lidia Buble care parte dintr-o familie numeroasă, foarte unită, pe care artista o prețuiește enorm.

Ce cadou a primit Lidia Buble de la tatăl ei

Anul acesta, Lidia Buble, a primit cadou de tatăl ei, la aniversarea celor 29 de ani, un loc de veci în orașul ei natal, Deva. Este binecunoscut faptul că tatăl Lidei Buble este un om respectat de întreaga comunitate, fiind pastor la biserica penticostală „Emanuel” din Deva.

Se pare că acesta s-a gândit să asigure un loc de veci pentru fiecare membru al familiei sale, începând de la soția sa și până la cel mai mic copil.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 29 de ani, Lidia Buble a primit de la tatăl ei un loc de veci, care conform site-urilor de specialitate, valorează aproximativ 8000 de lei.

Artista a făcut dezvăluiri despre acest cadou neașteptat în emisiunea de la Pro Tv, Sunt celebru, scoate-mă de aici!, iar colegii ei au rămas fără cuvinte când au aflat despre acest cadou ieșit din comun.

Lidia Buble luptă pentru titlul de regină a junglei

Artista a răspuns provocării de a participa în show-ul de la Pro Tv: Sunt celebru, scoate-mă de aici! Lidia Buble a intrat în show alături de Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant).

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, pentru fiecare săptămână în care rezistă în concurs, artista încasează câte 5000 de euro. Totodată, Lidia luptă pentru marele premiu și titlul de regină a junglei. Nu îi este ușor, pentru că trebuie să treacă prin tot felul de probe care implică gândaci și alte viețuitoare ale junglei, iar ea are fobie la insecte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img