vineri, 29 martie, 2024

Ce culori trebuie sa poarte fiecare femeie in functie de zodie

Distribuie:

Publicat:

Semnele zodiacului reprezinta o anumita parte a corpului. Prin atributele lor, influenteaza si scot in evidenta frumusetea deosebia a acestora. De ce este important? Ne fac mai atractivi si ne diferentiaza intr-o maniera originala.
 
Berbec
Semnul vizeaza in special capul si fata. De accea, femeia Berbec ar trebui sa poarte mereu make up. Acesta scoate in evidenta frumusetea ochilor. In cazul barbatului Berbec, este recomandat sa isi pastreze barba sau mustata bine ingrijita. Ambele sexe au parul frumos si ar trebui sa poarte palarii neobisnuite. Nativii din zodia Berbec arata bine in rosu si portocaliu.

Taur
Semnul pune accent pe zona gatului. Cu cat inainteaza in varsta, nativii ar trebui sa foloseasca creme pentru a arata mereu tineri. Femeia Taur poarta cele mai potrivite esarfe, iar barbatul Taur cele mai deosebite cravate. Femeile ar trebui sa atraga atentia prin coliere elegante si simple. Nativii arata cel mai bine in roz si maro.

Gemeni
Semnul vizeaza umerii si mainile. Femeia Gemeni ar trebui sa poarte rochii ce pun in evidenta bratele si umerii. Ceasurile sofisticate atrag atentia in cazul ambelor sexe. Nativii arata bine in roz, albastru si galben.

Rac
Semnul are in vizor stomacul, sanii si plamanii. Barbatii arata bine in tricouri mulate ce pun in evidenta umerii si abdomenul. Majoritatea femeilor sunt atragatoare in bikini, chiar daca prin constructie sunt mai plinute, dar bine proportionate. Totodata, rochiile decoltate pun in evidenta pieptul femeii Rac. Nativii arata fantastic in culori precum alb, gri si rosu.

Leu
Semnul inimii, spatelui si coloanei vertebrale. Atat femeile, cat si barbatii, ar trebui sa isi evidentieze ochii pentru ca astfel le este reflectata sinceritatea si bunatatea provenite din suflet. Costumele si tinutele elegante se potrivesc perfect nativilor din zodia Leu, in special rochiile cu spatele gol in cazul persoanelor de sex feminin. Culorile reprezentative sunt rosu si portocaliu .

Fecioara
Semnul reprezinta stomacul si intestinele. Astfel, o talie bine conturata este elementara pentru ambele sexe. Mersul la sala este cheia mentinerii unui aspect fizic placut si atrgator. Femeilor li se potrivesc corsetele stramte si centurile din metal, imbracate in pietre pretioase. Nuantele de maro si albastru marin pun in lumina trasaturile representative ale nativilor din zodiac Fecioarei.

Balanta
Semnul Balantei scoate in evidenta obrajii, care la randul lor, accentueaza tenul. Dietele echilibrate si evitarea fumatului pot pastra pielea ferma si atragatoare. Multi nativi arata mai tineri decat varsta pe care o au, avantajul fiind ca se pot imbraca mult mai tineresc. De asemena, nativii colectioneaza accesorii, iar femeile poarta gentii ce atrag atentia. Culorile representative sunt roz si galben .

Culoarea predominanta a dietei tale poate influenta starea de sanatate

Scorpion
Semnul este reprezentantul organelor reproducatoare. Pentru a evidentia cel mai bine posteriorul, alegerea unei perechi de blugi poate fi o adevarata lupta pentru ambele sexe. Nativilor le place, de asemenea, sa seduca prin cele mai sexy lenjerii. Acestia au grija mereu de silueta lor, pe care o pun in evidenta prin nuante de rosu si argintiu.

Sagetator
Semnul vizeaza soldurile si coapsele, partile in care tesutul adipos se depune cel mai usor. De aceea, mersul la sala este crucial pentru a arata bine odata cu trecerea anilor. Corpul nativilor tinde sa arate in forma de para. Femeile atrag atentia prin jartiere si ciorapi, iar barbatii prin pantalonii slim. Culorile mov si rosu reprezinta zodia Sagetator.

Capricorn
Atentia acestui semn este indreptata catre picioare. Femeile Capricorn vor alege intotdeauna pantalonii care accentueaza genunchii lor sexy. Barbatii ar trebui sa poarte blugi stransi pentru a evidentia picioarele lor bine construite. Capricornii iubesc pantofii, in special tocurile pentru ca denota elgenta si stil in randul femeilor. Negru si maro sunt culorile reprezentative ale zodiei.

Varsator
Semnul pune in evidenta gleznele. Bratarile pentru glezne aduc un plus de frumuste picioarelor. Varsatorii poarta incaltaminte din cauciuc, plastic, vinil. Daca vrei sa faci un Varsator fericit, ii poti face cadou o pereche de soseste . De asemenea, nativilor le plac elementele florale. Mov, turcoaz si argintiu sunt culorile reprezentative pentru aceasta zodie.

Pesti
Acest semn vizeaza picioarele si sistemul imunitar. Ambele sexe colectioneaza pantofi si inclina sa ii judece pe cei din jur dupa modul in care isi aleg incaltarile. Femeile ar trebui sa evidentieze degetele de la picioare prin oje stralucitoare. Pantofii confectionati din curele metalice sunt, de asemenea, atractivi pentru acest semn. Un nativ din zodia Pesti ar trebui sa poarte nuante de verde si albastru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img