sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ce dieta ti se potriveste in functie de zodie

Distribuie:

Publicat:

Afla ce dieta ti se potriveste in functie de zodie si ce trebuie sa mananci pentru a slabi intr-un mod eficient si sanatos.
Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii au un ritm metabolic accelerat, adica nu se ingrasa, in comparatie cu alte zodii. Unii berbeci prezinta kilograme in plus, datorita stilului de viata sedentar. Nativii nu trebuie sa faca exces la cafea, alcool si tutun. Unele persoane au probleme cu stomacul, motiv pentru care, trebuie sa renunte la mancarurile picante. Dieta cea mai potrivita pentru Berbeci este cea bogata in proteine.

Sugestie: cel mai bine si sanatos ar fi sa mananci cate putin din fiecare, reducand zilnic, numarul de calorii consumate, renuntand la produse de panificatie, paine si dulciuri.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Nativii acestei zodii sunt foarte mancaciosi. Insa, in cazul in care acestia tin cont de cantitatea si modul de preparare a produselor utilizate, nu se vor ingrasa. Cel mai bun mod de a slabi, in cazul Taurilor, este daca mananca produse gatite sanatos. De exemplu, ar putea manca carne la gratar, fructe, legume si cereale integrale.  Sedentarismul caracterizeaza acesti nativi. Dieta recomandata implica o serie de exercitii fizice regulate si o alimentatie corecta, renuntand la grasimi, paine si dulciuri. Ar trebui sa consume: morcovi, conopida, ridichi, mazare, spanac, dovlecei, sfecla rosie, castraveti. 
Sugestie: dieta ar trebui sa se bazeze pe consumul de: legume, fructe, nuci, carne, seminte, oua.

Citeste articolul complet pe diete-sanatoase.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img