marți, 16 aprilie, 2024

Ce este și ce nu este videochatul?

Distribuie:

Publicat:

Daca te-ai hotarat sa citesti acest articol, inseamna ca inca ai intrebari despre videochat sau nu esti lamurita.

Suntem Go M.A.D. by BEST Studios, un studio de videochat Galați cu o experiență de aproape 14 ani. Iti promitem sa nu ambalam realitatea intr-o hartie de cadouri ci iti voi spune fix cum este si ce este meseria de model de videochat.

Videochatul nu este prostitutie – de ce nu este prostitutie? Pai foarte simplu: pentru ca aici interactionezi virtual cu oamenii. Cel mai simplu exemplu este urmatorul: daca ii trimiti o poza cu tine prietenului tau, inseamna ca esti prostituata? Nu. „Pai da, dar el nu ma plateste” – Nu, nu te plateste dar asta e pentru ca ai o relatie cu el.

Oamenii slabi vor cauta mereu tot felul de scuze sa te manipuleze, tot felul de inventii si asa mai departe, dar acum vom merge la urmatorul pas si iti vom spune ca:

Videochatul este o ALEGERE – Da, nu ne intereseaza ce parere au cei care nu sunt din domeniu si nici cei care s-au „informat” de pe siteu-rile de specialitate. Spunem informat in ghilimele, da? Pornhub nu inseamna informatie. Videochatul inseamna sa alegi sa faci asta. Nu te obliga nimeni, nu te ia nimeni din patul tau caldut de acasa sa te tarasca pana in studioul de videochat Galați Go M.A.D. by BEST Studios. Vrei sa faci asta, bine. Nu? La fel de bine. ☺

Videochatul NU inseamna sa iti bagi tot felul de chestii in tine.

Daca esti pudica o sa te sperie limbajul colorat. Acestea sunt o alegere, nimeni niciodata in acest studioul de videochat din Galați Go M.A.D. by BEST Studios nu te va indruma sa iti folosesti corpul, ci te vom invata ca cel mai sexy organ al tau e creierul.

Normal ca sunt fete care in loc sa invete engleza, prefera sa faca show, dar fiecare fata are genul    ei de membri. E ca si cum ai avea o prietena careia ii plac one night standurile, ce sa-i faci? E alegerea ei.

Videochatul inseamna ca vei avea bani multi.

Mmmh da, vei avea bani multi. Dar nu imediat si nu oricum. Sumele vehiculate pe Facebook sau pe siteurile pe care te mai uiti tu, apartin unor modele de videochat care muncesc foarte mult, vorbesc engleza fluent si investesc multi bani in ele.

Ce iti trebuie tie ca sa ajungi acolo? Rabdare si multa vointa, implicare si atentie la sfaturile studioului de videochat Galați Go M.A.D. by BESR. Noi avem reteta succesului, te asteptam pe tine sa ti-o insusesti.

Succes! ☺

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img