vineri, 29 martie, 2024

Ce face Andreea Balan cand nu este Tiberiu Argint langa ea! VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Andrea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de aproape o lună, dar, cu toate acestea, cei doi fac în așa fel încât să fie cât mai discreți și, evident, încearcă să își continue viața pe care o aveau înainte de a se afla că au o relație.

Din acest motiv, de când s-a întors de la mare, Andreea Bălan iese din ce în ce mai rar din casă. Mai mult chiar, și dacă iese din casă, o face doar din doup motive: au nevoie fetițele de ceva sau se ocupă de carieră. De altfel, în ultima perioadă, Andreea Bălan și trupa ei de dansatoare, alături de Petrișor Ruge, evident, s-au pus pe repetiții intense, artista fiind decisă ca, în momentul în care autoritățile vor permire, să revină cu concerte și, normal, cu show-uri noi.

Așa că, zi de zi, casa și curtea cântăreței Andreea Bălan se transformă într-o adevărată scenă, iar dansatoarele, cot la cot cu artista, repetă până la epuziare noile coregrafii. Iar dacă, din când în când dansatoarele mai au timp să își tragă sufletul, Andreea Bălan pare că își încarcă bateriile altfel: jucându-se cu cele două fetițe de-ale sale. Iar după ce le acordă câteva minute de atenție și se joacă cu ele, intră în camera folosită rept sală de repetiții și, pe un ton autoritar, chiar dacă e o glumă, le spune dansatoarelor că s-au odihnit destul, că mai au mult de repetat.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img