miercuri, 27 martie, 2024

Ce face în 2022 Marcel Prodan, bărbatul care a agresat-o pe Alexandra Stan

Distribuie:

Publicat:

Au trecut opt ani de când showbiz-ul românesc a fost cutremurat de vestea că Alexandra Stan era bătută de impresarul și iubitul ei de la vremea respectivă, Marcel Prodan. Timpul a trecut și deși există puține cazuri în care oamenii se schimbă în bine, căci în rău este foarte simplu, Marcel Prodan a arătat că poate fi și altă persoană față de cum era acum opt ani.

Marcel Prodan și Alexandra Stan au format un cuplu timp de trei ani. Din păcate, poveste de iubirea s-a sfârșit violent, artista fiind snopită în bătaie de către iubitul ei de la acea vreme. Totul a pornit în timp ce mergeau cu mașina, iar de la o mică neînțelegere s-a ajuns la lovituri ce au necesitat internarea artistei în spital. Acum, după opt ani de la incident, Marcel Prodan este complet schimbat. După ce a devenit tată și-a dat seama de lucrurile importante care contează în viață. Fostul impresar este tatăl unui băiețel cu autism, iar asta l-a determinat să deschidă un ONG prin care să ajute copiii care suferă de tulburări din spectrul autist.

Marcel Prodan nu a mai avut acces în muzică

Viața lui Marcel Pavel s-a schimbat radical după ce a bătut-o pe Alexandra Stan. Deși a mai colaborat cu alți artiști după incident, acesta nu a mai avut parte de același succes în muzică, acesta fiind unul dintre motivele pentru care s-a reprofilat și și-a deschis o fundație în Constanța adresată copiilor cu autism.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img