joi, 18 aprilie, 2024

Ce frumos! Cum a fost Zina Dumitrescu cucerita de cel de-al treilea sot

Distribuie:

Publicat:

Zina Dumitrescu s-a stins din viata in urma cu o zi, in azilul in care statea.

In anul 2008, creatoarea de moda Zina Dumitrescu dadea un interviu in care relata momentele extraordinare din viata sa, dar a vorbit si despre modul in care a fost cucerita de cel de-al treilea sot al ei, de conferentiarul Costin Dumitrescu.

„Jur ca nu stiu daca a fost ceva in mod special. El m-a cucerit cu simtul umorului, e un tip foarte generos, foarte serios, are foarte multi prieteni; el, ca si mine, a crescut tineri, are foarte multi studenti care sunt acum sefi de catedra. E ardelean, dar ardelean cu studiile facute in Germania. Si de atunci suntem impreuna si e bine, e foarte bine. As dori tuturor asa o casnicie, de zeci de ani, ca a mea, sa aiba liniste. Cand ajung acasa, cu toata viata asta a mea speciala, stiu cand plec, dar nu stiu cand ma intorc, atat ma intreaba: Nu m-a obligat nimeni sa fac asta…Sotul meu se prezinta”, a povestit emotionata in 2008 Zina Dumitrescu, potrivit revistatango.ro.

Zina Dumitrescu a murit ieri, in azil

Zina Dumitrescu avea 82 de ani, iar ultima perioada din viata a petrecut-o intr-un azil de batrani unde se afla de cativa ani. O ambulanta a sosit la fata locului, iar paramedicii au incercat in zadar sa o resusciteze minute in sir. Din pacate, in jurul orei 15, Zina Dumitrescu a incetat din viata. Corpul ei a cedat.

In luna februarie, Mama Zina ajunsese la spitalul Elias, intr-o stare fragila.

“Nu isi mai doreste sa lupte pentru viata ei, nu mai vrea sa depuna nici un efort pentru a trai. Nu se simte deloc bine, nu mai este in parametrii ei normali. Am fost zilele trecute cu ea si si-a facut analizele si toate au iesit destul de bune, nu a stat internata, dar anii isi spun cuvantul. Varsta vorbeste de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici pofta de mancare, se degradeaza pe zi ce trece, nu stiu ce o sa se intample cu ea, unde o sa ajungem”, declara directorul azilului, Ioan Casian, pentru click.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img