marți, 19 martie, 2024

Ce gest a făcut Mircea Bravo față de tanti Lenuța? Adevărul despre relația dintre ei VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Mircea Bravo și tanti Lenuța au oferit detalii despre modul în care colaborarea dintre ei s-a transformat într-o relație cu totul specială, precum cea a unei bunici cu nepotul său. Iată toate detaliile!

Adevărul despre relația dintre Mircea Bravo și tanti Lenuța

Mircea Bravo și tanti Lenuța susțin că încă din anul 2016 sunt nedespărțiți, datorită relației minunate pe care au clădit-o. Vloggerul recunoaște că a fost mustrat de către cea pe care o vede ca pe o „bunică”, deoarece nu o suna mai des, iar atunci și-a dat seama că una dintre îndatoririle lui este să se asigure de întreținerea acestei relații minunate dintre ei:

„Deci am devenit de la colaborator la impresar și dup-aia am devenit nepot cam după trei luni, Tanti Lenuța zice: „Mă de ce nu m-ai sunat?” Ok o trecut săptămâna și nu am sunat și atunci  mi-am dat seama că într-adevăr deja aveam o altfel de relație și de atunci încerc pe cât posibil să-mi fac datoria și chiar dacă avem ceva de filmat s-o sun s-o întreb cum îi să-mi explice ce s-a mai întâmplat mai ales acum că are viață mondenă, să zic așa, și ne auzim săptămânal să povestim ce s-a mai întâmplat. Treaba asta a început în 2016”, a povestit Mircea Bravo în cadrul podacastului „ Acasă la Măruță”.

Tanti Lenuța: „Eu am fost foarte bolnavă, foarte bolnavă”

Tanti Lenuța a povestit că a ajuns de urgență în spital, chiar cu o zi înainte ca soțul ei, nea Sandu să se stingă, în același spital. Aceasta a povestit cum Mircea Bravo i-a fost alături în aceste clipe tragice:

„Datorită lui sunt aici („și invers”, a completat Mircea Bravo). Eu am fost foarte bolnavă, foarte bolnavă două săptămâni am tras pe picioare și odată mă sună și „Ce faci?”, o întreabă Mircea, iar aceasta îi răspunde „Mircea dragă nu știu să zic că îmi piere vocea și nu o durat o juma de oră și o venit cu un rezident și ei își dau telefonie pe la spate și „no hai gată-te că mergem să facem un consult și vin eu acasă cu tratament”, i-a zis Mircea la vremea respectivă.  Și el m-o dus la spital („Ca pe propria lui bunică”, a completat moderatorul podcastului, Cătălin Măruță). M-o dus la spital și băiatul s-a mirat în ce hal m-o dus adică la față cum m-am schimbat”, a povestit Tanti Lenuța despre clipele tragice prin care a trecut cu ajutorul lui Mircea Bravo, la podcastul menționat mai sus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img