marți, 16 aprilie, 2024

Ce i-a crescut burtica! Cum arata Flavia Mihasan insarcinata in sapte luni. Cat e de frumoasa

Distribuie:

Publicat:

Flavia Mihasan a parasit emisiunea „ Neatza cu Razvan si Dani' si acum abia asteapta momentul in care va deveni mama. Frumoasa blonda continua sa faca miscare si recent a postat noi imagini cu burtica de gravida, care a crescut considerabil de cand vedeta nu mai apare la TV.

Flavia Mihasan urmeaza sa devina mamica pentru prima oara si abia asteapta sa-si tina baietelul in brate. Pana una alta, vedeta are grija de corpul ei si face in continuare pilates. Drept dovada stau cele mai recente imagini postate de vedeta pe retelele de socializare. „Un alt fel de selfie', a scris Flavia, alaturi de o poza realizata intr-o sala de fitness.

Desi este insarcinata aproape in sapte luni, frumoasa blonda sustine ca este pregatita de acum pentru momentul in care isi va tine pentru prima data copilul in brate, un baietel. Mai mult, Flavia a inceput sa se gandeasca deja si la botezul micutului. Ea a dezvaluit recent ca a ales deja nasa acestuia. Este vorba despre o prietena foarte buna, talentata coregrafa devenita cunoscuta la show-ul ‘Dansez pentru tine, Andra Gheorghe, alias Cocuta, care poate fi urmarita si in emisiunea „Asia Express'. „Cocuta va fi nasa baietelului', a spus Flavia.

Flavia Mihasan si Mariu s-au cunoscut la repetitiile pentru „Mamma Mia!'

Tatal copilului este Marius Moldovan, un dansator profesionist pe care l-a  cunoscut la repetitiile pentru musicalul „Mamma Mia!'. Marius are 27 de ani, este actor, fotomodel si dansator profesionist. A inceput sa danseze in orasul natal, Bistrita, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca.

Dupa ce a absolvit liceul, s-a mutat in Bucuresti, unde a urmat cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale'. In prezent lucreaza la Teatrul Evreiesc de Stat, colaboreaza cu mai multe agentii de modeling si administreaza o sala de box din orasul natal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img