vineri, 19 aprilie, 2024

Ce i-a facut George Burcea lui Aurelian Temisan, dupa ce au terminat filmarile pentru emisiune

Distribuie:

Publicat:

Andreea Balan face nunta si botez la mijlocul lunii septembrie, ea urmand sa ajunga la altar cu tatal celor doua fiice ale sale, George Burcea, dar si sa o crestineze pe Clara, mezina familiei. Artista si sotul ei au ales ca parinti spirituali doi colegi de breasla.

Dupa un consiliu de familie, Andreea si George au decis ca-i vor ca nasi pe Aurelian Temisan, cantaret, actor si coleg de emisiune cu Andreea, si pe sotia lui, actrita Monica Davidescu. Nu au ales un cadru special pentru a-i face propunerea lui Aurelian, ci l-au luat la o vorba la finalul unei zile de filmare. Despre cat de surprins a fost acesta ne-a vorbit Monica.

„Eu si Aurelian vom fi nasii Andreei, ai lui George si ai fetitei. Propunerea a venit pe fondul unei prietenii mai vechi, pentru ca Aurelian o stie pe Andreea Balan inca de la debut, iar ultimii 7 ani pe care i-au petrecut impreuna la „Te cunosc de undeva!” i-au apropiat si mai tare si la bine, si la necaz. Propunerea a venit chiar la una dintre inregistrarile emisiunii, cand, la sfarsitul zilei, George a venit, vezi, Doamne, sa o ia pe Andreea acasa si atunci amandoi l-au luat pe Aurelian deoparte si i-au propus asa, emotionant, sa le fim nasi. Eu nu puteam fi acolo, pentru ca aveam spectacol in ziua respectiva, dar cand am ajuns acasa, Aurelian mi-a zis: „Stai jos, ca sa iti fac propunerea!” „, a povestit Monica Davidescu pentru Libertatea.

Intr-o prima faza, Aurelian Temisan a crezut ca Andreea Balan il vrea ca nas pentru crestinarea mezinei. Apoi, s-a lamurit ca daca accepta propunerea colegei si prietenei sale, va fi in dublu rol: nas de botez, dar si de cununie.

„Am zis «OK, cand va fi botezul copilului?», iar ea a zis: «Nu, nu, nu numai asta, vrem sa ne si cununati». Eu, care de obicei nu raman fara cuvinte, am ramas fara cuvinte! Am venit acasa, i-am spus Monicai si am acceptat cu tot dragul”, ne-a dezvaluit Aurelian.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img