vineri, 29 martie, 2024

Ce și-ar dori Ramona Olaru să fie la Insula Iubirii, ispită sau concurentă: „Să merg la sigur”

Distribuie:

Publicat:

În ediția din această dimineață la Neatza cu Răzvan și Dani, ispitele și concurenții de la Insula Iubirii au fost invitați în platoul Neatza. Ei bine, întrebată de Dani Oțil ce și-ar dori să fie dacă ar participa la Insula Iubirii, Ramona Olaru a spus ceva ce a uimit telespectatorii. Iată ce a dezvăluit asistenta TV!

În ediția de astăzi la Neatza cu Răzvan și Dani, concurenții și ispitele de la Insula Iubirii s-au jucat un joc, iar fiecare echipă trebuia să aleagă un concurent. Nimeni nu a ales-o pe Ramona Olaru, iar ea s-a supărat și l-a întrebat pe Dani Oțil de ce nimeni nu o vrea. Ei bine, prezentatorul TV i-a răspuns și, în plus, a întrebat-o pe asistentă ce și-ar dori să fie dacă ar participa la Insula Iubirii, concurentă sau ispită. Iată răspunsul vedetei!

Ce și-ar dori Ramona Olaru să fie la Insula Iubirii, ispită sau concurentă

Când a fost întrebată de Dani Oțil ce și-ar dori să fie la Insula Iubirii, ispită sau concurentă, Ramona Olaru a dezvăluit că și-ar dori să fie ispită, deoarece nu vrea să eșueze și vrea să meargă la sigur.

„Mai bine ispită că vrea să merg așa la sigur, îți dai seama!”, a fost răspunsul Ramonei Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani.

Fiind o persoană extrem de carismatică și plină de entuziasm, asistenta TV a mai spus că nimeni nu o vrea să participe la concurs din două motive, ori nu arată a ispită, ori este prea ispititoare.

Gluma zilei spusă de Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani

Tot în această dimineață la Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru a adus zâmbetul pe buze telespectatorilor cu o glumă extrem de amuzantă. Cu acest bac, asistenta TV a făcut toți oamenii din cadrul emisiunii să râdă.

„Mi-am cumpărat un pistol cu apă și l-am umplut cu vin. Din când în când mă împușc în gură să-mi treacă depresia”, este bancul zilei spus de Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img