vineri, 26 aprilie, 2024

Ce i-au pus părinții în sicriu Raisei, copila ucisă de un agent de poliției! Imaginile pline de durere sunt virale pe internet

Distribuie:

Publicat:

Imaginile de la înmormântarea Raisei sunt virale pe mai multe platforme sociale și stârnesc reacții în mediul online.

Raisa Nicoleta, copila în vârstă de 11 ani, care a murit în urma accidentului rutier de pe bulevardul Laminorului din Nordul Capitalei a fost înmormântată sâmbătă, 15 ianuarie. O mulțime de oameni, membrii ai familiei, apropiați, prieteni și colegi de clasă, au venit pentru a-și lua rămas bun de le ea și a-i aduce un ultim omagiu.

De departe, cei mai afectați de această tragedie au fost părinții micuței, care nu și-au putut stăpânii suferința.

Lacrimi, suspine și multă durere, asta au simțit toți cei care au trecut pe la sicriul cu trupul neînsuflețit al Raisei. Pe lângă rămas bun, mulți au simțit nevoia să-i lase și o amintire. Iată alături de ce obiecte a fost înmormântată copila! 

Raisa Nicoleta, înmormântare cu multe omagii 

Imaginile cu trupul neînsuflețit al Raisei Nicoleta circulă de câteva zile pe rețelele de socializare și stârnesc multe reacții în mediul online. Fotografiile arată durerea pe care a provocat-o moartea micuței, căci cei care au venit să-și ia adio de la ea, inclusiv propriii părinți, i-au lăsat multe „amintiri”. Oamenii i-au pus în sicriu mulți ursuleți de pluș, de toate dimensiunile, fiind jucăriile ei preferate.

De asemenea, nu au lipsit nici scrisorile și nici iconițele. Între cele două lumânări aprinse de la căpătâiul ei se regăsește un mic buchețel din trandafiri albi și, bineînțeles, oamenii i-au zeci de coroane de flori cu care i-a fost acoperit mormântul. 

„Vei rămâne mereu în inima mea”, este unul dintre mesajele scrise pe coroane.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img