joi, 25 aprilie, 2024

Ce legumă să mănânci pentru a-ți îmbunătăți calitatea sângelui

Distribuie:

Publicat:

În exclusivitate pentru Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre leguma care îți îmbunătățește calitatea sângelui și îți scade colesterolul. Bioenergoterapeuta a dezvăluit când trebuie consumată, dar și cum trebuie preparată.

Lidia Fecioru spune că usturoiul este leguma care îți îmbunătățește calitatea sângelui și îți scade colesterolul. Se consumă timp de o lună și trebuie să aveți grijă că nu se prpeară până se arde, ci doar se prăjește în propriul suc.

„Se prăjesc șase căței de usturoi în coajă cu o picătură de ulei sau în tigaie în care nu se lipește. Mâncați timp de 24 de ore, toți șase o dată dimineața sau seara. Curățați coaja înainte să mâncați. Nu foarte arși, sunt foarte buni. Mâncați timp de o lună”, a declarat bioenergoterapeuta.

Ce beneficii aduce usturoiul prăjit
De asemenea, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru ne spune că usturoiul preparat în acest fel ajută la creșterea imunității, îmbunătățirea calității sângelui și scade colesterolul. Gătit așa, usturoiul nu păstrează un miros neplăcut.

„Rețeta asta luptă cu radicalii liber, usturoiul este antioxidant, crește imunitatea, îmbunătățește calitatea sângelui, scade colesterolul și este ca un sterilizator pentru organism. Nu ustură și nu păstrează mirosul specific usturoiului”, a completat ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img