miercuri, 24 aprilie, 2024

Ce mananca Mihaela Radulescu ca se mentina in forma la 47 de ani

Distribuie:

Publicat:

Miscarea este mereu prezenta in viata ei, ajutand-o sa aiba un corp bine tonifiat. Dar si dieta este la fel de importanta, iar Mihaela Radulescu alege cu atentie ceea ce mananca. “Acum, mai mult ca niciodata, sunt mult mai atenta la ce mananc. (…) Asa ca mi-am “redecorat” frigiderul pe interior – arata mult mai verde, dar si cu oua, lactate, branzeturi, peste, fructe si multe lichide”, declara vedeta intr-un interviu acordat revistei “Ce se intampla doctore?”.

La micul dejun opteaza in general pentru sucuri de fructe, oua fierte in coaja sau in apa cu otet, lapte sau iaurt de capra, paine integrala prajita. La pranz alege intre supa, peste sau salate pe care le prepara doar cu ulei de masline, fara sosuri. Foarte rar opteaza pentru carne alba pe care o face doar la gratar, dupa cum declara vedeta in interviul acordat publicatiei “Ce se intampla doctore?”.

Gustarile ei constau in legume crude (morcov, conopida, ciuperci, anghinare, rosii, ardei, avocado) sau o inghetata de ciocolata. Masa de seara consta tot in alimente pe care nu le-a consumat la pranz, iar in plus consuma un ceai verde sau de iasomie. “Beau multe lichide, mai ales apa, doar o cafea dimineata si niciodata alcool”, declara vedeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img