News Flash:

Ce obiecte au fost confiscate in 2014 in Penitenciarul Vaslui

29 Ianuarie 2015
4184 Vizualizari | 3 Comentarii
Retrospectiva anului 2014 la Penitenciarului Vaslui: reprezentatii au confiscat anul trecut in pachetele primite de catre persoanele private de libertate tot felul de obiecte, dintre care: 38 de cartele SIM, 5 incarcatoare pentru telefonul mobil, 11 telefoane, 2 acumulatoare si 6 carduri de memorie.

„Dintre acestea din urma, doua nu au fost declarate la poarta de acces nr. 1, asupra persoanelor care au venit in vizita la diferite persoane private de libertate si doua la sectorul vizite, disimulate intr-o conserva si intr-o sacosa cu fund dublu. Detinutilor asupra carora au fost descoperite obiecte interzise le-au fost aplicate sanctiuni disciplinare, iar persoanelor vizitatoare care au incercat sa introduca obiecte interzise in penitenciar le-a fost interzis accesul in institutie pe o perioada de jumatate de an”, a declarat purtatorul de cuvant al Penitenciarului Vaslui, Nicolae Toma.

Conform regulamentului, au fost sesizate organele de politie si Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, deoarece activitatile detinutilor erau catalogate drept infractiuni prevazute de art.185 din Legea 254/2013.

Potrivit legii, introducerea, in mod ilicit, de telefoane mobile si alte mijloace de comunicare la distanta, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de internet, medii de stocare a datelor si alcool intr-un penitenciar, centru de retinere si arestare preventiva, centru de arestare preventiva, centru educativ si centru de detentie, in scopul folosirii lor de catre detinuti, constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.

penitenciarului vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Nathaly  | #2178
cu alte cuvinte vrei sa spui ca nu am metirat ?!? )) Am ascultat ceetiva din cei ce-au metirat Nu fac afirmatii aiurea,eu(noi) am fost amenintati de cineva ca nu o sa mai ceentam niciodat pe o scena din Alba Iulia !!!Daca vrei ne-nteelnim si-ti arat eenregistrarea (amenintarea)Una din piesele trimise voua a stat peste 2 sapt. pe un Chart in Germania,pe loc UNU ,peste 9570 de trupe !!! aici n-a trecut de 12 ???Reed curcile .la abator .
Adauga comentariu

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0961 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033264 (s)