joi, 25 aprilie, 2024

Ce operație estetică și-a făcut Simona Halep imediat după divorț: “Mă lupt de ceva vreme cu probleme”

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep și-a făcut o operație estetică imediat după divorț! Chiar sportiva a anunțat acest lucru pe pagina sa de Instagram și a explicat și motivul pentru care a ajuns pe mâna medicului. Simona Halep a postat, totodată, și o fotografie, după operație pentru a-i liniști pe fani că totul este în ordine.

Simona Halep a postat pe Instagram o fotografie după operația estetică prin care a trecut și un mesaj pentru fani prin care le explică de ce a luat o astfel de decizie. Deși inițial nu s-a dorit a fi o operație estetică, în cele din urmă a fost îmbinat utilul cu plăcutul și din dorința de a-și rezolva problemele cu respirația, Simona Halep a decis să corecteze și forma nasului dacă tot este anesteziată.

Ce operație estetică și-a făcut Simona Halep după divorț

La doar câteva zile după ce a divorțat oficial de Toni Iuruc, Simona Halep a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care aceasta se afla pe patul de spital.

Aceasta a mărturisit că se confruntă cu problemele cu nasul, motiv pentru care rămâne chiar și în somn cu el înfundat. Simona a mai spus că în urma intervenției legate de problema cu respirația, a profitat de ocazie și a decis să își facă și o procedură estetică.

„Bună tuturor! După cum știți, mă lupt de ceva vreme cu problemele cu nasul. Acestea s-au agravat, mai ales în timpul verii când eram la Washington. Problema cu nasul mi-a îngreunat respirația destul de mult, iar în timpul somnului avea nasul înfundat din ce în ce mai tare.

Singura modalitate de a rezolva problema a fost să recurg la procedurile chirurgicale. Medicul Daniel Popescu m-a operat. Am profitat de această ocazie și am recurs și la o intervenție de chirugie plastică. Mulțumesc domnului doctor, dar și domnului care mi-a efectuat anestezia. Operația a mers bine.

Voi avea nevoie doar de câteva săptămâni de odihnă, după care voi putea să îmi reiau activitatea fizică. Ne vedem curând pe terenul de tenis.„, a mărturisit Simona Halep pe pagina personală de Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img