vineri, 19 aprilie, 2024

Ce organ din corpul tau sufera daca te trezesti noaptea la aceeasi ora?

Distribuie:

Publicat:

Conform unei teorii aduse de medicina traditionala chineza, fiecare organ al corpului uman are un moment cu energie crescuta si unul cu energie redusa. Prin urmare, exista un timp optim pentru fiecare activitate pe care o facem, de la sport pana la mancat sau la sex pana la odihna

Pentru a ne simti bine atat ziua, cat si noaptea, Holistic Health Library, citat de Ideaspots, ne recomanda sa stam treji si sa bem apa intre orele 5 si 7 in fiecare zi, sa tragem un pui de somn intre orele 15 si 17 si sa evitam alimentele care contin zahar intre 19 si 21. 

Daca te trezesti intre orele 1 si 3, ficatul tau poate avea o problema, fiind suprasolicitat din cauza toxinelor. O dieta corespunzatoare te poate ajuta sa rezolvi aceasta neplacere, la fel de bine ca si renuntarea la vicii.

Deasemenea, gandurile si emotiile negative precum furia, vinovatia sau ura te pot face sa te trezesti intre aceste doua ore. Gandeste-te inainte de toate daca porti pica cuiva si scapa de toate aceste sentimente. Ati putea fi suprinsi ca, atunci cand mintea scapa de aceste trairi toxice, corpul tau va putea mult mai usor sa elimine toxinele fizice.

Daca te trezesti intre 3 si 5 pe timpul noptii, atunci e posibil ca plamanii tai, care sunt programati sa distribuie oxigenul de care ai nevoie, sa nu functioneaza asa cum trebuie din cauza poluarii sau a unei diete necorespunzatoare. De asemenea, acest interval orar este asociat cu depresia si durerea sufleteasca cauzate de evenimentele nefericite din viata ta. E nevoie sa treci peste si sa accepti realitatea indiferent cat de cruda ar fi ea.

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img