vineri, 26 aprilie, 2024

Ce părere are Speak despre moartea lui Takeoff. Artistul a răbufnit pe rețelele de socializare: ”Nu au niciun Dumnezeu”

Distribuie:

Publicat:

Moartea lui Takeoff a întristat o lume întreagă, fiind un artist cu milioane de fani în întreaga lume. Felul în care a trecut în neființă i-a intrigat pe mulți oameni, printre care și Speak. Artistul și-a exprimat părerea despre moartea lui pe rețelele de socializare.

Celebrul rapper Takeoff a decedat ieri, după ce a fost împușcat în momentul unui scandal. Faptul că cearta a degenerat astfel încât să îi aducă sfârșitul l-a intrigat pe Speak, care a exprimat acest lucru pe rețelele de socializare. Artistul a răbufnit din cauza scandalurilor grave care se întâmplă între rapperi din America.

Speak a fost intrigat de moartea lui Takeoff

Takeoff a decedat ieri, la doar 28 de ani, după ce a fost împușcat mortal într-o sală de bowling, în timpul unui scandal. Acest lucru l-a intrigat pe Speak, care a spus că certurile între rapperii din America sunt grave și nu țin cont de nimic.

Artistul a fost șocat de faptul că încă un rapper a decedat din cauza unui glonț mortal, aflând vestea de pe rețelele de socializare, atunci când a intrat pe Instagram. Speak a spus că oamenii din această categorie socială ”nu se joacă”, având scandaluri serioase. Din păcate, acesta i-a adus sfârșitul unui cunoscut rapper.

”Am deschis Instagram, a fost împușcat Takeoff. Băi, acolo nu se joacă deloc. Ăia nu prea se bat între ei, se împușcă direct, n-au niciun Dumnezeu, n-au nicio…E rău, e rău, rău”, a spus Speak.

Takeoff a fost unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din America

Takeoff a decedat ieri, după ce a fost împușcat. Acesta se afla într-o sală de bowling alături de prietenul său Quavo. Până la vârsta de 28 de ani, artistul a devenit celebru în toată lumea, după ce a făcut parte din trupa Migos și cântat alături de Offset, soțul lui Cardi B. Acum, o lume întreagă trimite mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare și își exprimă recunoștiința față de un artist care a devenit idolul multor oameni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img