marți, 23 aprilie, 2024

Ce pensie alimentara plateste Ilie Nastase pentru fetele sale

Distribuie:

Publicat:

Brigitte, actuala sotie a fostului mare tenismen, a dezvaluit ca Ilie Nastase plateste o pensie alimentara uriasa pentru fetele sale cu Amalia Nastase.

Frumoasa bruneta a declarat ca Amalia Nastase il santajeaza pe fostul sau sot si ca ii cere o suma exorbitanta pentru intretinerea celor doua fiice, Alessia, de 14 ani si Emma de 11 ani. Desi nimeni nu credea ca ar exista asemenea probleme intre cele doua, Brigitte a vorbit fara ocolisuri despre tot ce a indurat de la fost sotie a lui Ilie Nastase.

“Eu am acceptat toate porcariile acestei femei. De la jignirile care mi-au fost adresate, pana la santajul pe care-l face cu Ilie. De foarte multe ori, aud cum il suna si urla in telefon: «Ce-i iei la curva aia, zdreanta aia, 50 de Chaneluri, in loc sa dai banii copiilor tai?». L-a tot santajat pe Ilie si i-a zis in repetate randuri ca nu-i mai da fetitele. Eu am acceptat toate porcariile pentru ca am vrut ca Ilie sa fie fericit, sa se bucure de copiii lui, dar in ultima perioada nu am putut sa tac”, a declarat Brigitte Nastase, pentru Click.ro.

Brigitte Nastase: „Sotul meu este generos si are grija de copiii lui”

Actuala doamna Nastase a precizat ca isi cumpara singura tinutele de mii de euro si ca fostul tenismen plateste o pensie alimentara colosala.

„Anul trecut, Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu stiu cum a achitat, dar va spun cat a dat. Le da de la 300.000 de euro in sus. Intrebati-o pe ea ca stie cel mai bine. Nu ma intereseaza din ce traieste ea, daca se mai ocupa cu ceva sau daca mai are vreo firma, dar sotul meu este generos si are grija de copiii lui”, a mai declarat Brigitte Nastase.

Jurnalistii de la Click au acordat dreptul la replica Amaliei, insa aceasta nu a vrut sa comenteze declaratiile brunetei.

„Eu nu comentez niciodata detaliile personale ale vietii mele, cu atat mai mult ale lui Ilie Nastase”, a spus Amalia.

Pensia alimentara pe care Nastase o da in transe sau o data pe an nu este stabilita de judecatori, intrucat el nu a vrut sa fie constrans de reguli. Acesta si-a dorit ca fiicele sale sa se bucure de un trai fara griji, cu vacante, studii, cadouri si haine de cea mai buna calitate.

Conform americanilor de la Celebrity Net Worth, un site specializat in estimarea averilor starurilor, Ilie Nastase are  o avere estimata la 15 milioane de euro.

Ilie Nastase si Briggite s-au cunoscut in 2010 si si-au oficializat relatia in 2013. Fostul tenisment a mai fost casatorit de 3 ori, cu modelul belgian Dominique Grazia, actrita Alexandra King si cu Amalia Teodorescu, de care a divortat in 2010, dupa 7 ani de casnicie si 14 de relatie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img